HDP derhal kapatılmalıdır

Vatan Partisi Burdur İl Örgütü, Cumhuriyet Meydanına kurduğu stantta HDP  “Derhal Kapatılsın” sloganıyla bir imza kampanyası başlattı ve bildiri dağıttı. İl Başkanı İbrahim Kılınç parti üyeleriyle birlikte “Meclis’te PKK istemiyoruz”, “HDP Derhal kapatılmalıdır” sloganları atarak b ildir dağıttı.

“Kürdistan’a özerklik” toplantıları yapan, canlı bombacıların tabutlarını sırtlarında taşıyan, bölücü terör örgütünün suçlarına katılan, terör örgütünün propagandasını yapan, Mehmetçiklerimizi, polisimizi, korucumuzu şehit eden, Türkiye’yi bölmek için bombalar patlatan, Güneydoğu illerinde özerklik ilan ederek hendekler kazan, barikatlar kuran bir örgüte destek açıklamaları yapan, sırtını ABD’nin “kara gücüm” dediği Batı destekli bölücü bu terör örgütüne yaslayan milletvekillerinden oluşan Halkların Demokratik Partisi (HDP’nin) behemehâl kapatılması için ülke çapında kampanya başlatan Vatan Partisi’nin Burdur İl Örgütü de bugün (6 Aralık 2016 günü) Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu stantta bir basın açıklaması yaparak imza kampanyası başlattı; bildiri dağıttı. Parti üyeleriyle birlikte “Meclis’te PKK istemiyoruz”, “HDP Derhal kapatılmalıdır” sloganları atarak bildir dağıtan İl Başkanı İbrahim Kılınç’a, “aynen. Görüşünüze katılıyorum” diyen vatandaşlardan destek geldi.

Basın metnini okuyan Başkan Kılınç, “binlerce insanımızı şehit eden, milletimizin can ve mal güvenliğini yok eden, çocukları katleden, ülkemizi ve milletimizi bölmek için 30 yıldır terör faaliyetlerinden bulunan PKK’nın emir ve komutasında hareket eden, bölücülük niteliğindeki eylemlerin odağı olan HDP’nin kapatılması, Anayasamızın ve ülke bütünlüğümüz açısından zorunlu hale gelmiştir” dedi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.