
Antalya’da üreticileri ekonominin ardından tabiat da vurdu
Antalya’da sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Serik ilçesindeki bir depoda mahsur kalan 14 işçinin ardından, muz serası, ev ve depoda mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı.
Ulusal Kanal’ın haberine göre, Antalya’nın Serik ilçesinde sağanak nedeniyle seralar ve tarım arazileri su altında kaldı.
Metrekareye 218 kg yağışın düştüğü ilçede, birçok kişinin sera, depo ve evde mahsur kaldığı ihbarı yapıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kökez, Yukarıkocayatak ve Çakallık mahallelerinde muz serası, ev ve depoda mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı.
Kadriye ve Çandır mahallelerinde çok sayıda çilek serası ile Belek Mahallesi’nde tarım arazileri de su altında kaldı. Ekipler su tahliye çalışması başlattı. Su taşkını nedeniyle ilçedeki bir odun deposunda mahsur kalan 14 kişi de itfaiye tarafından kurtarıldı.
- CHP’de eşkıya (dağ) hukuku
- Büyük Atatürk’ü ağlatan iki neden
- Prof. Dr. Murat Türkeş: “Her damla yağmurdan yararlanmalıyız!”
- Nafaka ceza değil!
- Hızır’ı beklemek değil, Hızır olmak
- İtalyan Siyaset Bilimci: “Erdoğan’ın patronu varsa Doğu Perinçek’tir”
- Karanlık kurultayın ceza davası
- TÜİK 2025’de hayvan sayısı arttı diyor ama…

