
Çamlıca Mahallesinde düzenlenen törende, bu sezon 30 km daha yeni yol açılacağını müjdeleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, çok ciddi ölçeklerdeki imar ve yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, Bucak’ta halkın ulaşımda sorun yaşamamasını hedeflediklerini belirterek, “bu yıl sathi asfaltlama sezonumuzu açıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımıza Çamlıca Mahallesinden başladık. Bildiğiniz gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili olan bir pandemi dönemi yaşadık. Bu pandemi dönemi daha önceden planladığımız bazı yatırım ve hizmetlerimizin belirli bir süre ertelenmesine neden oldu. Önceki planlamamıza göre asfalt sezonumuz daha önce başlayacaktı. Pandemi dönemi nedeniyle asfalt sezonumuzu şimdi açıyoruz. Çamlıca Mahallesinden başladığımız sathi kaplama asfalt kaplama çalışmalarımız Fatih Mahallesi, Onaç Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Barbaros Mahallesinde devam edecek. İlk etapta 8 km yapacağımız sathi kaplama asfalt çalışmamızda yılsonuna kadar 30 km’yi bulacak. İlçemizde genelinde planladığımız gerek parke yapımı, gerekse asfalt çalışmalarında alt yapı çalışmaları yani doğalgaz, kanalizasyon, elektrik, Telekom alt yapılarının tamamlandığı yollarımızı öncelikle yapıyoruz” dedi.

Bir yeri kalkındırmanın ilk adımının yol açmak olduğunu vurgulayan Başkan Ünal, ne kadar imar planı yapılsa da, yol açılmadan ruhsat verilemeyeceğini söyledi. Bucak’ı kısa sürede ihya edebilmek için daha güçlü ekipmana ihtiyaç duyduklarını belirten Ünal, araç filolarını yenilemeye başladıklarını hatırlattı. Güçlü ekipmanlarla daha çok imar ve yol çalışmalarını hızlandıracaklarını belirten Ünal elde edilen yeni değerlerle de daha fazla hizmet etme gayretinde olacaklarını söyledi.
Belediye Meclis üyelerinin ve muhtarların da hazır bulunduğu törende açılış kurdelesi kesildi.
- BURDUR’u Tıp Fakültesi kuruluş sevinci ve heyecanı sardı
- TÜRK-İŞ süresiz oturma eylemine gidiyor
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor