Bahçeli: Talat Paşa bizimdir, Enver Paşa bizimdir, Mustafa Kemal Paşa bizimdir

Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’nin sözde soykırım açıklamalarına ve CHP’nin buna sessiz kalışına değinen MHP lideri Bahçeli, “Anadolu insanları tabiri, köksüz ve kimliksiz bir tanımdır. Talat Paşa bizimdir, Enver Paşa bizimdir, Mustafa Kemal Paşa bizimdir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Ramazan ayı kalp temizliği için bir fırsat, günahlardan arınmak için manevi bir tahsisattır. Ramazan ayı iç dünyamızın yenilendiği kutlu bir dönemdir. Mazi kayıtlarımıza geçen veciz bir sözü hatırlatırım ki, insan efkârlarından değil, efallerinden sorumludur. Bir Müslümanın kalbi selime ulaşması cemaatin işi değildir, bu kişiseldir. Allah nasip ederse, yarın bin aydan daha hayırlı olan, Kadir gecesini idrak edeceğiz. Bu vesileyle, siz muhterem milletvekillerimiz, aziz vatandaşlarımız, bu mübarek kadir gecesini tebrik ediyorum.
Biz kader biliriz, kanaat biliriz, kıymet biliriz, vefa biliriz. Ancak ihanet bilmeyiz, icbar bilmeyiz. Niye diye soran varsa, biz Türk ve Türkiye sevdalısı MHP’yiz.
MHP ve Cumhur ittifakı, milletimizin bekası, dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Maruz kaldığımız stratejik tehditler, milli güvenliğimizi, milli çıkarlarımızı, sömürge hesaplarına teslim etmek isteyenler faal haldedir. Maalesef büyük çoğunluğu din kardeşimiz ve soydaşımız olan coğrafyalarda sömürü körüklenmektedir. Burada paylaşılacak toprak bitmedikçe savaş da bitmeyecektir.
Bugün milyarlarca insan, kendi emeğiyle ayakta durmak, huzur içinde yaşamak istemektedir. Bu istek haklıdır. Küresel baskı ve dayatma mekanizması sürekli canlı tutulmaktadır. Terörizm sınırları değiştirmenin bugünkü bahanesidir. Bunun 19. yüzyıldaki ismi şark meselesiydi.
Bugün emperyalizmin hedefi, Afrika’dan Doğu Türkistan’a kadar olan coğrafyadır. Bunun maskesi ise yenidünya düzenidir. Bu vandallığı sorgulayan liderler ve ülkeler gönderilmek istenmektedir. Geldiğimiz bu noktada Türkiye geriye dönülemeyen bir noktadadır.
Elim bir uçak kazasında hayatını kaybeden merhum Remzi hocamız derki; Vatan alelade bir toprak parçası değildir. Müşterek tarih toplumları millet yapar. Toprak çiğnene çiğnene vatan olur. Bir toprağın coğrafyadan vatana yükselişi kaç milyon acıya mal olmuştur. Türk milleti son sözünü Malazgirt’te söylemiştir. O günden bu güne vatan tektir adı Türk’tür.
Kurtuluş Savaşı’nın en çetin anları devam ederken, Büyük Millet Meclisi’nin Kayseri’ye nakli konuşulduğu zaman, kürsüye çıkan Tunceli mebusunun buraya kaçmaya mı geldik sözleri, bizim nazarımızda hala geçerlidir. Hiçbir kuşatmaya eyvallah etmedik, hiçbir saldırıya boyun eğmedik. Bundan sonra da sadece rükûda eğiliriz.
MEHMETÇİĞİN PENÇE KİLİT HAREKÂTI
Dün işgalciler denize süpürülmüştü, bugün de teröristler görüldükleri yerde gömülmektedir. Türk milleti terörün belini kıracaktır. Bu meselenin başka yolu yoktur. Türkiye’ye silah çekenler, pusu kuranlar, mücavir bölgelerde nifak örenler doğduklarına bin pişman olacakları gibi bedelini de ödeyeceklerdir.
Hem yurtiçinde hem de yurtdışında terörün kaçacağı yer kalmamıştır. İntikal sahaları kapatılmıştır. Pençe Kilit harekâtıyla bayram temizliği yapılmaktadır. Bölücü terör örgütü psikolojik yıkım içerisindedir. Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekâtlarıyla terör örgütünün hayat damarları kesilmiştir. Terör elebaşları nokta operasyonlarla imha edilmiştir. 17 Nisan 2022 tarihinde Pençe Kilit Harekâtı başlatılmış ve sayıları 50’yi aşan terörist yok edilmiştir.
Allah nazarlardan saklasın TSK taktik anlamda destan yazmaktadır. İlki 2018 yılında devreye giren Pençe harekâtlarının devamı olan Pençe Kilit harekâtı terör örgütünü komaya sokmuştur. Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. Bursa ve İstanbul’da yapılan hain saldırılar gerçekleştirilmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan’ın da sonu yakındır. Bunların ya leşleri yere serilecek, ya da kafasına çuval geçirip Türk adaletine teslim edilecektir. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir. Pençe Kilit harekâtında etkisiz hale getirilen teröristlerin kimlikliklerine baktığımızda 8’i Ermeni, Alman, Fransız, İngiliz ve ABD’li olduğu görülmektedir. Terörle mücadele boynunda haç taşıyanlara karşı hilalin mücadelesidir. Terörle mücadele gazilerimizin, şehitlerimizin alacak davasıdır, karşı çıkanlar ise şeytanın yanındadır.
Kahraman toprağa düştü mü şehit, terörist toprağa düştü mü leş olur.
Zillet İttifakı’nın terörle mücadelede bir destek mesajı paylaştığını gördünüz mü? Menfaat yaşamak, ahlak yaşatmak ister. Bu ikisi bir arada bulunamaz. Zillet ittifakı iyice yoldan çıkmış, istikametini şaşırmıştır. 3 kez toplanan partilerin ortak açıklamasında Türkiye’nin ortak çıkarı ile bağdaşan bir yer var mıdır? Bunlar kuldan utanmıyor bari Allah’tan korksunlar. Bu ittifak orakları sadece güçlendirilmiş parlamenter sistem ile avunuyorlar. Birbirine kazık atıyorlar, tuzak kuruyorlar sonra dönüp gönüllerini almaya çalışıyorlar. Bunların dilinde şehitlerimiz yok, Türkiye’ye övgü yok. Yüzlerinde meymenet yok. Zillet ittifakını parlamenter sistem dolduruşuna getiren dış güçlerdir. Bizim medarı iftarımız, aziz milletimizdir, Zillet ittifakı Türkiye’nin tarafında değildir. Nerede duruyorlar artık bilmeyen kalmamıştır. Zillet ittifakının tarafı Türkiye’nin tahribidir. CHP Genel Başkanı ise hangi provokasyonu yapacağını şaşırmıştır. Faturayı ödemezse elektriğinin kesileceğini ve bütün il teşkilatlarımıza birer kandil göndermesini talimat vermiştim. Huylu huyundan vazgeçmiyor.
Önemli olan sesi duyurmaktı, 1 hafta sonra faturayı ödeyeceğim diyor. 4 milyon hanenin elektriğinin kesildi iddiası yalandır. 278 bin abonenin elektriği kesilmiştir. Kılıçdaroğlu bilmelisin ki Türkiye’yi karanlığa boğamayacaksın. Kılıçdaroğlu’nun kafasının içi karanlık düşüncelerle doludur. Bu karanlığın müdafaası Zillet ittifakı eliyle yapılmaktadır. MHP karanlık emellere surdur, kahramanca emellere uğurdur.
HDP’NİN SÖZDE SOYKIRIM AÇIKLAMALARI
HDP’li bir müptezel tarafından sunulan kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımının kabul edilmesi istenmiş. Çok şükür ki kabul edilmemiştir. Böyle birinin Meclis’te yer alması hepimiz için züldür. Sözde soykırım iddiasının kanun olarak hazırlanması, Türkiye’yi töhmet altında bırakmak için yapılmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi azınlıkların meydan okuma yeri değildir. Tarihi hadiseler günlük politikanın oyuncağı haline getirilemez. 1915 olaylarının iç yüzünü saptırmak bir defa tarih suçudur, Türk milletine saygısızlıktır. Türkiye’nin soykırım yaptığını düşünen varsa, yeri TBMM değildir. HDP’nin bu skandal teklifine CHP’den cılız bir tepki gelmiştir. CHP’li bir milletvekili de sözde soykırım yalanının peşine takılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu elektrikle ilgili konuştuğun kadar sözde soykırım ile ilgili ne zaman konuşacaksın. Babacan kanının gereğini yerine getirmiş, geçmişteki acıların sorumlusu biz değiliz demiştir. Anadolu insanları tabiri, köksüz ve kimliksiz bir tanımdır. Talat Paşa bizimdir, Enver Paşa bizimdir, Mustafa Kemal Paşa bizimdir. ABD Başkanı Biden’ın 2021 tarihinde olduğu gibi sözde soykırımdan bahsetmesi bizim için hukuksuzdur.
19. yüzyıla kadar aramızda yaşayanların, dış güçlerin destekleriyle ecdadımıza ihanet etmesi sonucu tehcir kararı alınmıştır. Sözde Ermeni çetelesi tutanlara soruyorum, 500 bine yakın Müslümanın öldürülmesine niye sessiz kalıyorsunuz. Karnı deşilerek öldürülen çocuklar için niye konuşmuyorsunuz.
“TBMM GAYRİMÜSLİM AZINLIKLARIN MEYDAN OKUMA YERİ DEĞİLDİR”
TBMM’de HDP’li müptezel tarafından sunulan kanun teklifinde sözde Ermeni soykırımının tanınması istenmiş, anında iade edilmiştir. TBMM çatısı altında diasporanın ajanı bulunmaktadır. Böylesi bir zelilin TBMM’de yer alması hepimiz adına züldür. Bu kokuşmuş vekilin kimden cesaret aldığı, kimlerle dayanışma içinde olduğu ortadadır. Kanun teklifi olarak hazırlanması, Türkiye’yi tahrik etmek için kurgulanmıştır. Herkesi uyarıyorum, TBMM, gayrimüslim azınlıkların meydan okuma yeri değildir. Gözümüzün içine baka baka Türk milletine soykırımcı diyenlerin barınacağı bir mekân asla değildir.
ABD BAŞKANI BIDAN’A TEPKİ: SÖZLERİ HÜKÜMSÜZDÜR
ABD Başkanı Biden’ın 1915 sözleri Hükümsüzdür ve kınanmayı hak etmektedir. Bundan sonra ne söylerlerse söylesinler sadece kuru gürültüdür. Türk Milleti’nin insanlığa karşı soykırım suçu işlemiş, ezik, lekeli, yaralı millet konumuna düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. HDP, PKK’nın ve Ermeni diasporasının çatlak sesi, paslı silahıdır. Kötünün temincisidir. Kürt kökenli kardeşlerimle hiçbir bağı, alakası yoktur. HDP demek cinayet demektir, ihanet demektir. Bu ASALA hayranlarının, bölücü ve yabancı odağının Türk siyasetinden silinip gideceği günler de inşallah yakındır.
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.