
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Sokak hayvanlarını unutmadı. Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için belirli noktalara mama ve yiyecek bıraktı.

Mama ve yiyecek bıraktıktan sonra konuşan Başkan Ercengiz “Veteriner İşleri Müdürlüğümüz personeli ile kar yağışı nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına belirli bölgelerde besleme yaptık. Bunu her zaman yapıyoruz ama özellikle kar sebebiyle yiyecek bulmakta zorlandıkları için bunu daha yoğun şekilde yaptık. Sevimli dostlarımız bize emanet. Olumsuz hava şartlarında olduğu gibi her zaman sokak hayvanları için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
- Ayvalı: Kadının gücünü belediyelere yansıtalım!
- KıvılcımHaber yazarına ödül
- Ukrayna’da oyuncu değişikliği mi?
- ‘Kadına yönelik şiddet üretim seferberliğiyle çözülür’
- Bu kez gazetecilerin kendisi haber konusu oldu
- MAKÜ’lü Gastronomi Öğrencilerinden 2 Ayrı Madalya
- Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Öğrenciye yazarından 100 Kitap
- Emekli olan 41 yıllık başöğretmenin şahane uğurlanışı