“Belediye şantiyelerini gezip hava atmış!”

“Sen işine bak, biz işimizin başındayız”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, DSİ’nin yükleniciliğini yaptığı parasını Burdur Belediyesi’nin ödediği içme suyu tesislerini bir heyetle ziyaret ederek bilgi alan AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’ye sert çıktı. Başkan Ercengiz, AKP’nin İl Başkanı’nın “kendi kendine belediyenin şantiyelerini gezerek hava attığı”nı, parasını Burdur Belediyesi’nin ödediği DSİ’nin inşa ettiği içme suyu tesislerini gezerek “aklınca kurnazlık yapıp algı yaratmaya çalıştığı”nı ifade etti.

Dün AKP İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediyesi’nin içme suyu şantiyesi ziyaret etti.

“Başkanlarımızla içme suyu şantiyemizi gezdik” dedi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “davetsiz gelen miğfersiz kalır” diyerek belediye şantiyesinin sahiplenilmesine ateş püskürdü.

Facebook hesabından yaptığı paylaşımla “sen işine bak, biz işimizin başındayız; algı yapma!” ifadelerini kullandı.

Başkan Ercengiz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“AKP’nin İl Başkanı, yine kendi kendine belediyenin şantiyelerini gezip hava atmış. Bak arkadaş,  sen sadece bir siyasi partinin il başkanısın. Devletin sahibi millettir. O gezdiğin tesisleri AKP değil Burdur Belediyesi yaptırıyor. Sen esnafı gez, ekonomiyi gör, işine bak; biz işin başındayız. Yapılan işin yüklenicisi DSİ, işin sahibi ve borcu ödeyen kurum Burdur Belediyesi’dir. Aklınca kurnazlık yapıp algı yaratmaya çalışan bu gence itibar etmeyin. Burdur Belediyesi ilk yıl borcunu ödemiş ve işin asıl sahibidir. Eğer bir şeyler yapmak istiyorsan esnafı gezebilir ve reel ekonomi hakkında bilgi alabilirsin. Bir de; Belediye şantiyelerine giderken nezaketen haber verirsen iyi olur; ne de olsa biz de bir laf vardır: “Davetsiz gelen miğfersiz kalır.” Tabi anlayana!”

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.