Belediyedeki kavga görevden uzaklaştırmayla sonuçlandı

Dün Belediye Başkan yardımcısı Serdar Başgül ile Fen İşleri Müdürü Abdullah Sertakin arasında bir evrak takibi bakımından başlayan tartışma gittikçe şiddetlenerek arbedeye ve yumruklaşmaya dönüşen kavga taraflar için kötü sonuçlandı. Her iki taraf da soruşturmanın selameti açısından açığa alındı.

Sabah saatlerinde sosyal medyaya düşen Sertakin-Başgül kavgası hakkında Belediye Basın Bürosundan yazılı açıklama geldi.

Belediyemiz Hizmet Binası Başkan Yardımcılığı odasında takipte olan bir evrakın akıbeti hakkında, Başkan Yardımcı Serdar Başgül ile Fen İşleri Müdürü Abdullah Sertakin arasında cereyan eden kavganın sonucu kötü bitti.

Öğrenildiğine göre belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Cumhuriyet Yaşam merkezinin kesin kabul evrakını, Komisyon Başkanı olarak mahkemelik olan Bedesten ucubesinden dili yandığı için imzalamak konusunda isteksiz davranmaktaydı. Dün sözkonusu evrakın akıbetini öğrenmek için Başkan Yardımcılığı odasına gelen ve durumu soran Fen İşleri Müdürü Abdullah Sertakin ile Başgül arasında başlayan tartışma gittikçe şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Araya giren Belediye görevlileri tarafları ayırarak yatıştırdı.

Ancak olay sosyal medyaya düşünce taraflar soruşturmanın selameti açısından açığa alındı.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.