
Türkiye’de liseli gençliğin ilerici ve vatansever milli örgütü olan TLB (TaLeBe- Türkiye Liseliler Birliği), Burdur’da ilk örgütlendiği yer Bucak oldu. Bucak TLB’li gençler, ilçe teşkilatlarını kurar kurmaz afişleriyle ilçeyi donattı.
TLB Genel Başkan Yardımcısı Peri Ayhan’ın katılımıyla TaLeBe Bucak İlçe Başkanlığı kuruldu. Bucak TLB, sosyal medya hesabından kuruluşlarını, “Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, bize verdiği görev bilinciyle her adımımızı atacağız” kararlılığıyla ilan etti.
Bucaklı TLB’liler, ilçe teşkilatlarının kurulmasını müteakiben tüm ilçeyi TLB afişleriyle donattılar.
Bucak TaLeBe, Atatürkçü ve Vatansever Bucaklı liselileri TaLeBe’ye katılmaya ve Türkiye Liseliler Birliği’nde mücadele etmeye davet etti.
TaLeBe’den BUCAK’IN LİSELİLERİNE ÇAĞRI VAR: TLB’YE KATIL!
Bucak TaLeBe kuruluşunu ilan ederken “vitrin süsü değiliz, yönetmeye geliyoruz” diyerek Bucaklı vatansever ve Atatürkçü liselilere çağrıda bulundu:
“Bucak’ın Liselilerine Çağrı Var: TLB’ye Katıl!
“Türkiye’nin dört bir yanından sesleniyoruz, vitrin süsü değiliz, yönetmeye geliyoruz.
“Genç Mustafa Kemal gibi lise sıralarından ülkemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için mücadeleye atılıyoruz.”
- ‘Kadına yönelik şiddet üretim seferberliğiyle çözülür’
- Bu kez gazetecilerin kendisi haber konusu oldu
- MAKÜ’lü Gastronomi Öğrencilerinden 2 Ayrı Madalya
- Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 Öğrenciye yazarından 100 Kitap
- Emekli olan 41 yıllık başöğretmenin şahane uğurlanışı
- Türkiye 85 yıl sonra da Atatürk’ün aydınlattığı yolda…
- Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu MAKÜ Lavanta Tepesi’nde yapıldı
- VALİ ÖKSÜZ: “YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN 100. YILI”