
Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Antalya Karayolu üzerinde durdurulan çekiciye yüklenmiş bir minibüste Sarik’le yapılan aramada son dönemlerin en büyük miktarda esrarı ele geçirildi. 1,3 trilyon değerinde 21,5 kg esrar yakalandı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, belki de Burdur asayiş tarihini en büyük esrar operasyonuna imza attı.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara’dan Antalya’ya, bir çekiciye yüklenmiş durumda bulunan bir minibüse zulalanmış, 1 milyon 300 bin lira piyasa değerindeki 21 kg 520 gr esrar ele geçirdi.

Antalya Emniyeti ile yapılan işbirliği sonucu, esrarı Antalya’da teslim alacak olan KA, MA, AA ve UN isimli şüpheli şahıslar da yakayı ele verdi. Ve “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında tahkikat yapılmak üzere Antalya’dan Burdur’a getirildi.
Olayla ilgili olarak ilimize getirildikten sonra işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan AA isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken KA, MA ve UN isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Genel Sağlık İş’ten top atışı gibi söylemler
- Genel eylemin ayakla sesleri: “Taleplerimiz yerine getirilene kadar devam edeceğiz”
- BURDUR’u Tıp Fakültesi kuruluş sevinci ve heyecanı sardı
- TÜRK-İŞ süresiz oturma eylemine gidiyor
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”