
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik, Burdur’da aralık ayı ihracatının bir önceki yılın aynı ayına göre % 82,58 artış gösterdiğini vurgulayarak, geçen yıl aralık ayındaki Burdur ihracatının 15 milyon 788 bin 300 dolarken 2020 yılında bunun % 82,58’lik artışla 28 milyon 825 bin 890 dolar olduğunu söyledi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Türkiye İhracatçılar Meclisince (TİM) yayımlanan “1-31 Aralık 2020 İhracatçı Firmaların Kanuni Merkezleri Bazında Sektör İhracat Performansı – İller Bazındaki Sektör Rakamları” hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Keyik, “2019 yılı aralık ayındaki ihracat tutarımız 15 milyon 788 bin 300 dolardı. Bu yılki aralık ayı ihracatımız ise %82,58 artarak genel toplamda 28 milyon 825 bin 890 dolara yükseldi. İlimizde aralık ayı için en fazla ihracat yapılan ilk üç sektör sırasıyla: Madencilik Ürünleri, Makine ve Aksamları ile Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Mamulleridir. Madencilik Ürünlerinde 11 milyon 901 bin 270 dolarlık ihracat, Makine ve Aksamlarında 7 milyon 902 bin 280 dolarlık ihracat, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri sektöründe 5 milyon744 bin 930 dolarlık ihracat, 2020 yılının 12 ayında şehrimizden 205 milyon 347 bin 220 dolarlık ihracat yapıldı. İlimizde aralık ayında gerçekleştirilen ihracatta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
- Gökhan Böcek’in HTS kayıtlarıyla doğrulanan ifadesi, CHP’de “Adaylık Borsası”na işaret ediyor

- İran’ın yenilmezliğinin kaynağı: Fedakarlıkta birleşmek
- Yükselen Asya sürecinde İran direnişinin sonuçları Bursa’da masaya yatırıldı

- Emekliyi mahkeme kapılarında süründürenlerin ayıbı!

- ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPERİZ!

- Anneler Günü: Süslü paketlerin ardındaki gerçek

- Antalya CKD, Üreten Kadınlar etkinliğinde

- CKD Antalya’dan, Anneler Günü etkinliğinde İranlı ve Filistinli kadınlara selam gönderildi


