Birine casus deyip de neden casus olduğunu ve kim için çalıştığını, hangi ihaneti yaptığını açıklayamıyorsanız dedikoduyla ve varsayımlarla inanç oluşturuyorsunuz demektir! Bu da ancak cehaletle açıklanır! Hangi ülke ajanını senelerce hapiste yatırır? Atatürk, cumhuriyet, Altı Ok demek mi casusluk?  Emperyalizme karşı güç olalım, Ermeni soykırımı yalanına teslim olmayalım demek mi casusluk? Amerika’nın darbelerini kanıtlayıp ortaya çıkarmak mı casusluk? FETÖ ve PKK operasyonlarını desteklemek mi?

Geçiniz!

Bunları diyememek casusluk esas!

Hakkında yapılan bütün yargılamalardan aklanmış birine atıyorsunuz bu çamuru hala ve açıklayamıyorsunuz! Neden casus?

Yıllarca doğruyu savunduğunuz, Amerika çetelerini, planlarını ortaya çıkardığınız için hapislerdesiniz! Siz yatın hapislerde bakalım biraz!

Ve arkanızda CHP, CIA, FETO, PKK filan olmasın. “Ağlamayın içerde sağlık sorunlarım var” diye. Kitap yazın ve bilgilendirmeye devam edin, hiç yakınmayın.

Kolaysa!

Onu da bırakın artık TR705 gibi tescilli ajanların, İngiliz derin devletinden madalya aldığı cemaatçilerin cirit attığı partilerden medet umuyorsunuz. Amerikan piyonu teröriste hapislerde ziyarete gidenlere casus diyeceğinize gerçek vatanseverlere vatanını savunanlara casus deyip “başka alternatif mi var?” deyip oy vermek de neyin nesi?

Bu durumda ihanete ortak olmuyor musunuz?

Alternatif, tescilli ajanlara oy vermek midir?

Alternatif, Türkiye’yi federasyon çukuruna sürükleme projelerine oy vermek midir?

Bir ajanlar partisi haline gelen Atatürk maskesi takmış bir partiden çözüm yolu mu aramaktır?

Tescilli Chattam House müritleri Abdullah Gül, Davutoğlu, Demirtaş, Can Dündar ve Madımak katilinden medet ummak, İngiliz derin devletinin madalya verdiği kişilerde çare aramak mıdır çözüm? Casus dediğiniz sözde Ermeni soykırımı davasına 900 sayfalık Ermeni arşivlerinden Ermenilerin kendi ağzından itirafları götürdüğü mahkemede “hükümet desteği alamadı ve kahraman yapılmak istendi” dedikleriniz midir?

Casus kimdir, nedir? Yoksa casusluk artık vatansever olmak demek midir? Amerikan, İngiliz emperyalizmine “DUR” demek midir? Altın varaklı kadehi eleştirip “Kaz” partisi yapmak mıdır? Casus İngiliz işbirlikçisi padişahın idamla yargılama kararı aldığı Mustafa Kemal midir?

Karar verin!

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.