Çavuşoğlu’ndan karşı suçlamalar

Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında cereyan eden AK Partili üye Cihat Çavuşoğlu’nun CHP Merkez İlçe Başkanı ve Radyo15 sahibi Serkan Şimşek’i hedef alarak “ya gazeteciliğini yapsın ya da gazeteciliğini” diye hedef almasına Başkan Şimşek’in tepki göstermesiyle başlayan polemik büyüyor. Başkan Şimşek tarafından köylerde Süt Sağım tesislerinde yasa dışı iş ve işlemler yaptıkları ithamlarına Cihat Çavuşoğlu, aynı minval üzere ithamlarla cevap verdi. Güreş Festivalindeki canlı yayındaki bir faturaya dikkat çekerek, “ben belgelerle konuştum. Belgen varsa belgelerini açıkla, yoksa kaynağını açıkla. Açıklamazsan müfteri sayılırsın” dedi.

AK Partili Meclis üyesi Çavuşoğlu ile CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek arasında sert bir tartışma başladı.

Çavuşoğlu, Meclis toplantısında Başkan Şimşek’e tercih çağrısında bulunarak “ya gazeteciliğini yap ya da başkanlığını” dedi.

Başkan Şimşek, cevabını süt sağım tesisleri üzerinden verdi.

“Çiğ aş yemedik ki karnımız ağrısın, siz bunları bırakın…”, “köylere yaptırdığınız devlet destekli süt sağım tesislerinde”ki yolsuzluklarınızdan bahsedin dedi.

Çavuşoğlu’ndan da cevap gecikmedi.

Sosyal medya hesabından “haydi konuşalım” diyerek yaptığı paylaşımla, bir takım “canlı yayın faturaları” öne çıkardı.

İşte Çavuşoğlu’nun açıklamaları!

Haydi konuşalım,

Güreşlerde canlı yayını 2 televizyon vermiş. Bir televizyon sabahtan akşama kadar yayın yapıyor ve 10.000 TL alıyor. Ama Radyo canlı yayın aracı faturası var Aralık ayında 4.720 TL.

Meclis canlı yayınlarımız var ayda 2065 TL. CHP merkez ilçe Başkanı yayınlıyor. Yayınlayabilir de onda bir sıkıntı yok, parada alabilir ondada bir sıkıntı yok, ancak yayınlar kesiliyor Sayın Başkan, Zaman zaman görüntü tamamıyla gidiyor, zaman zaman konuşmacının sesi duyulmuyor, biz bundan rahatsızız. Canlı yayın yapan arkadaşımız tercihini yapsın, ya CHP Merkez ilçe başkanlığını ya da mesleğini bu konuda, meclis canlı yayınlarından bahsediyorum Sayın Başkan.

Bu konuşmamdan sonra insanları zan altında bırakan, tamamıyla iftira attığın bir yazıyı sosyal medyada yayınladın.

Hala siyaset uğruna mesleğine hakaret ettiğinin farkına varamadın.

Ekmeğimle oynuyorsun diye yazdın ve sildin. Size bu işi ne ben verdim nede ben sonlandırdım. Denetim komisyonu raporunu okursan konuya daha hâkim olursun.

Şimdi; yapmış olduğunuz dedikodudan yola çıkarak yazmış olduğun yazıyı ispatla bakalım.

Hangi köy, hangi yıl ve kimler.

Bir kuruma veya savcılığa suç duyurusu yapılmış mıdır?

Ben belgelerle konuştum. Belgen varsa belgelerini açıkla yoksa kaynağını açıkla.

Açıklamazsan müfteri sayılırsın.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.