CHP’li başkan, oğlunu belediye şirketine müdür yardımcısı atadı

Para ve rant insanı yoldan çıkaran şeytanı unsurlardır; cüzamlı kadını allar pullar da gelin diye pazarlar

Torbalı Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Ramazan İsmail Uygur, oğlu Efe Uygur’u belediye şirketi olan TORBEL’e Müdür Yardımcısı olarak tayin etti.

Belediye başkanı seçildiği 31 Mart 2019’dan bu yana asgari ücretli 425 işçiyi ‘tasarruf’ gerekçesiyle işten çıkartan CHP’li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, 24 yaşındaki oğlunu müdür yardımcısı kadrosuyla 7 bin lira maaşla işe aldı.

İzGazete internet gazetesinin haberine göre, oğlu Efe Uygur’u (24), belediye şirketi olan Torbalı Personel Özel Güvenlik Gıda İnşaat Temizlik Şirketi (TORBEL’) Müdür Yardımcısı olarak atayan Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur’a Torbalılardan çığ gibi tepki geldi.

KILIÇDAROĞLU ‘KAPININ ÖNÜNE KOYUN’ DEMİŞTİ!

Önceki gün ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kampta buluştuğu belediye başkanlarına, işe alımlarla ilgili net ifadeler kullanmış, “falan milletvekili telefon etti, onun akrabasıymış, hiç dinlemeyeceksiniz. Genel Başkan olarak söylüyorum, Genel Başkanın akrabası olsa bile hiç dinleyemeyeceksiniz. Liyakat çok önemli… Partizanca atamalardan uzaklaşın. İşi ehline vereceksiniz. Adaletle yöneteceksiniz. Belediye çalışanlarının özlük haklarına sahip çıkacaksınız. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacaksınız. Belediyeyi adaletle yöneteceksiniz ki, size oy vermeyenler bile size saygı duysun” diye konuşmuştu.

KARABURUN’DA DA TEPKİLER YÜKSELMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta ise yine CHP’li Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, belediyeye ait olan Personel Limited Şirketi’ne kendisini müdür olarak atamış ve kamuoyunda tepkilere neden olmuştu. Gelen tepkiler sonrasında bu kararından geri adım atan Erdoğan, 7 bin 500 TL olan ‘huzur hakkı’nın tamamını eğitime bağışlayacağını duyurmuştu.

Başka güvenecek kişi bulamamış başkan!

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.