CİA, Fethullah’ın kalbinin kaç defa attığını bile bilmektedir

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, Amerikan İstihbarat Örgütü (CİA’nın), 15 Temmuz FETÖ’cü darbe kalkışmasını Fethullah Gülen’in sevk ve idare ettiğini adı gibi bildiğini iddia etti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın kesin bir dille konuştuğunu belirten Aydınlık haberine göre, Bozdağ, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ’cü) darbe girişimi hakkında CİA’nın elinde bulunan delillerin, Türkiye’nin elinde bulunan delil miktarından daha fazla olduğundan emin olduğunu ileri sürdü. Bakan Bozdağ, “çünkü CİA, o malikânenin etrafında uçan siyah sineklerin cinsiyetini dahi bilmektedir” dedi.

“CIA’nın elinde Fetullah Gülen’in bu darbe teşebbüsünü sevk ve idare ettiğine dair delil miktarının, Türkiye’nin elindeki delilden daha fazla olduğundan emin olduğu”nu belirten Bakan Bozdağ, “çünkü Fetullah Gülen’in kalbinin saniyede kaç defa attığını, kaç defa nefes verdiğini, oraya girenin çıkanın kim olduğunu, gecenin karanlığında o malikânenin etrafında uçan siyah sineklerin cinsiyetini dahi bilen CIA’nın, Fetullah Gülen’in bu işi sevk ve idare ettiğini bilmediğini bize söylemek bütün dünyanın ve Türk milletinin aklıyla alay etmektir” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.