
Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin konuştu…
Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı.

31 MART, PARLAMENTER DEMOKRASİNİN
CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNDEN İNTİKAM SEÇİMİDİR
Cindoruk, Halk TV’de Cüneyt Akman’ın sunduğu “Zamanın Ruhu” programında konuştu.
“Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nden intikam seçimidir” diyen Cindoruk, “Türkiye’de merkez sağın bu hale gelmesinin nedeni Demirel ve Özal’ın partilerini bırakıp Cumhurbaşkanlığı koltuğuna geçmesidir” değerlendirmesinde bulundu. Cindoruk, AKP’nin üç büyük şehirde de kaybedeceğini söyledi.

BİNALİ YILDIRIM DA MAL BEYANIN DA BULUNMALI
Cindoruk, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın mal beyanında bulunmadığını belirterek, “Binali Yıldırım’ın da diğer adaylar gibi, Mansur Yavaş gibi mal beyanında bulunması gerekiyor” dedi.
AKP’NİN MERKEZ VALİLERİ
Cindoruk, “CHP, Ankara, İstanbul ve İzmir’de ilçelerde başarılı olmuş belediye başkanlarını aday yaptı. AKP ise eski bakanları yaptı. Bunun anlamı şudur: Bu şehirleri Cumhurbaşkanı olarak ben yöneteceğim diyor. O zaman bunlara merkez valisi demek lazım” ifadesini kullandı.
Cindoruk, Yassıada’nın otel yapılmasına üzüntü duyduğunu da söyledi.

- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Gülsen Abla Ah Bir Gülsen!
- “Vatandaşını hırsızlara karşı koruyamayan bir devlet egemenlik iddiasını kaybeder”
- Başkan Mutlucan: “Tehdit iddiası vahim ve kabul edilemez”
- BURDUR’da mülki amir skandalı: Vali’den İktidar Milletvekiline tehdit
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Kozinoğlu Derler Adına
- Mirasyedi politikası sıkışan kamu mallarını satıyor
Ali orkun Ercengiz’in projeleri
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12858" title="false" lightbox="dark"]
KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]

