
Burdur Aile Hekimleri Derneği (BAHD) Başkanı Dr. Osman Gençer, İzmir Aile Hekimleri Derneği (İZAHED’in) düzenlediği ve Prof. Dr. Gökhan Akbulut’un konuşmacı olduğu Anorektal Bölge Patolojilerinde Birinci Basamakta Yaklaşım konulu kongrede oturum başkanlığı yaptı.
İzmir Aile Hekimliği Derneği “İzmir Ulusal Aile Hekimliği Kongresi”ni dün online platformda düzenledi.
Türkiye’nin alanında en iyi uzman akademisyenleri, aile hekimleri ve aile sağlığı hemşirelerinin katılım sağladıkları kongrenin konusu Anorektal Bölge Patolojilerinde Birinci Basamakta Yaklaşım oldu.
Konuşmacısı Prof. Dr. Gökhan Akbulut olan Kongre’nin oturum başkanlığını Burdur Aile Hekimleri Derneği (BAHD) Başkanı Dr. Osman Gençer yaptı.

Bu alanda faaliyet gösteren ilaç, tıbbi teçhizat ve kitap firmalarının hedefledikleri kitleye ulaşacakları etkin bir organizasyon olma özelliğini taşıyan kongre, Anorektal (makat bölgesi) patolojileri (makatta ağrı, kaşıntı, makattan kanama, kanser vs.) konusunda birinci basamaktaki çalışmaları masaya yatırdı.
- Vali Arslantaş’tan Kızılkaya’ya Ziyaret
- Nutuk yasağına Mersin Vatan Partisi’nden tepki
- Üniversiteli engelliler için bir proje
- Alyazma Kilim Projesine ödül
- “128 milyar dolar nerede?” pankart gerginliği sürüyor
- Başkan Şimşek’ten, Cumhuriyet’e “Çamuriyet” diyen Milletvekiline sert tepki
- Yurt dışına insan kaçırma şebekesi İçişleri Bakanlığı’nın pençesinde
- İŞKUR Pandemiye Rağmen İstihdama Devam Ediyor