
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emekliye Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 31 Mayıs’ta ödeneceğini açıkladı.
Bakan Selçuk, cuma günü ödenecek ikramiye miktarının 10,7 milyar lira olduğunu belirtti.
EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİLERİ…

Emekli Sandığı emeklilerinin aylıklarının her ayın 1’i ila 5’i arasında ödendiğini hatırlatan Bakan Selçuk, 4 ve 5 Haziran’a denk gelen aylık ödemelerinin 3 Haziran 2019 tarihinde Pazartesi günü yapılacağını belirtti.
‘EMEKLİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Bakan Selçuk, “çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Şimdiden aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini diliyorum” dedi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER-Kardeşim Yorgo’ya açık mektup
- Yeni Parti’den Türkiye partiler tarihinde duyulmadık işitilmedik olaylar
- Trajikomik tarım gerçekleri
- Asgari ücret ve emekli maaşı gerileyen alım güçleri
- Yeniden Refah’tan CHP’ye ziyaret
- ÇILGINLIĞI ARTAN İSRAİL, SEÇİME GİDİYOR
- Müzik piyasasını saran ahtapot! Aleyna Tilki’den sektöre ‘tekel’ isyanı
- “Türkiye Ortaçağ ülkesi ve Gladyo kölesi olamaz”
- Münih ESC Kongresi’nde ülkemizi temsil etti

