Hilmi Özkök Yeşilova’da

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, 4 yıllık koruması Astsubay Kıdemli Çavuş Güngör Gürcan’ın nikah şahidi oldu.

Genelkurmay eski Başkanı Hilmi Özkök, 25 yaşındaki koruması Güngör Gürcan ile aynı yaştaki Selver Erdem’in, Burdur’un Yeşilova İlçesi Bedirli Köyü’ndeki düğününe katıldı. Eşi Özenç Özkök ile birlikte İzmir’den gelen Hilmi Özkök’e, Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Harun Bakkal, Yeşilova Kaymakam Vekili Onur Yeniay, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek ve diğer protokol üyeleri de eşlik etti. Belediye Başkanı Nuri Özbek’in kıydığı nikahta Hilmi Özkök koruması Güngör Gürcan’ın, eşi Özenç Özkök ise gelin Selver Erdem’in nikah şahitliğini yaptı. Özkök çifti, gelin ve damada ilk danslarında da eşlik etti.

Düğün ardından Belediye Başkanı Özbek’in daveti üzerine Salda Gölü kıyısında çay içen Hilmi Özkök, gölün doğal güzelliğine hayran olduğunu söyledi. Hilmi Özkök, şöyle devam etti:

“Çok güzel bir yer, buradaki yerliler bu güzelliğin kıymetini mutlaka bilmelidir, bu kadar temiz, bu kadar doğal güzelliğin bir arada buluştuğu güzel bir yerdesiniz. Buralara tekrar geleceğim.”

Genelkurmay eski Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, sonrasında Bedirli Köyü’nden ayrıldı

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.