
Merkezi Hükümet üretim ve istihdam ekonomisine geçme sancıları çekiyor taşra uzantıları kamu malı satışına devam mı diyor?
BurKent’teki eski BağKur binasından sonra şimdi de bedeli saptanamayan Özel İdare binası; müflis tüccar gibi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur il örgütü bu sabah İstasyon Park’ta kahvaltılı basın toplantısında basınla biraraya geldi. Bir süredir kamuoyunda tartışılan İl Özel İdaresi’nin 90 milyonluk borcu ve bunun ödenmesi için binasının satışı meselesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.
Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Milletvekili Mehmet Göker, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Kadın Kolları Başkanı Nimet Gezer, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hakan Açar ve üyeleri katıldı.
İl Başkanı İzzet Akbulut
Milletvekili Mehmet Göker
Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek
İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hakan Açar
- Mekke Anlaşması’nın içeriği ve hedefleri
- MAKÜ’den COP31 Türkiye sürecine güçlü akademik katkı
- Yeşilay Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası MAKÜ’de başladı
- TRÇİ İttifakı’nın sihri
- “Süleymancıların tüm eğitim, sağlık kurum ve yurtları kamulaştırılsın!”
- MAKÜ’de 2026-YKS başarısı: Kontenjanların yüzde 99,9’u doldu
- Böcek, İmamoğlu’na adaylık için 15 milyon avro mu verdi?
- Musa Sayar: “Bir yanda açlık bir yanda israf”

