
Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret davası sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Bursalı, “İmamoğlu da Gladyo Kraliçesi Akşener de ABD’nin ucuz kahramanlarıdır. Bu dökülen sistemin seçeneklerine mahkûm değiliz” dedi.
Mahkemenin İmamoğlu kararı sonrası Atlantik cephesi harekete geçti. Akşener-İmamoğlu ikilisi başı çekiyor. ABD ve Almanya Dışişleri, Abdullah Gül, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Henri Barkey, FETÖ’cüler, HDP sözcüleri; yargı sürecini İmamoğlu’nun adaylığı için bir fırsat olarak kullandı.
Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun hakaret davasını ve dün yaşanan şovu dört maddede özetledi.
1- “’Ahmak’ demek suçtur. Kimse devlete, devletin kurumlarına, yöneticilerine hakaret edemez. Ederse, karşılığını bulur. İmamoğlu da, Gladyo Kraliçesi Akşener de ABD’nin ucuz kahramanlarıdır. Devlete hakaret ederek kahraman olunmaz. ABD’nin tayin ettiği adamlardan kahraman çıkmaz
2- ABD, Sekizli Masanın (Altı+HDP+FETÖ) adayını tayin etmiştir.
ABD’nin en gözde iki ismi: Türkiye’nin Zelenski’si Ekrem İmamoğlu ve Gladyo Kraliçesi Akşener’dir.
Bütün Biden tayfası da bu isimlerin arkasında ortalığa döküldüler.
Sonuç: Altılı Masa+HDP+FETÖ, CHP’yi esir aldı.
3- ABD, Kılıçdaroğlu’na dirsek atarken, aslında Alevi yurttaşlarımızın da üstünü çizmiştir.
“Sizin gelebileceğiniz yer buraya kadardır” deniliyor. Sistemin karakteri budur.
Önümüzdeki dönem, Alevi yurttaşlarımız da sistemin dışındaki seçeneği daha kuvvetli keşfedeceklerdir.
4- Atlantik Sisteminin bütün seçenekleri yıprandı. Siyaset komplolarla, ayak oyunlarıyla, yürütülmeye çalışılıyor. Sistem çöküyor! Bu dökülen sistemin seçeneklerine mahkûm değiliz ‘Üreten Millet Güçlü Devlet’ için Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek var, Vatan Partisi var!”
- Mülakat mağduru öğretmen adaylarının isyanı
- SONAR’ın Mart anketi AK parti ve MHP’ye büyük şok
- Kürşat Tuncel Yorumluyor
- AKP’li Belediye Başkanından sendika çadırına saldırı
- MAKÜ’de ‘Yeni Teknolojiler ve Yeni Meslekler’ konferansı
- Burdur’da “su savurganlığı” yolaçan “salma sulama” yasaklandı
- DENEME- Asıl tehlike ABD Güdümlü İsrail’den geliyor
- Çılgın Sayısal Loto’da çılgın ve rekor ikramiyesi sahibini buldu