Kentsel Dönüşüm önergesinin ironik boşa çıkışı

Yukarı Pazar Meclis Salonunda Başkan Ercengiz’in başkanlığında yapılan Burdur Belediyesi Ekim ayı Meclis toplantısına hiçbir araştırma yapmadan, gerçekleri ve Burdur şartlarını hesaba katmadan, sırf Başkan Ercengiz’i köşeye sıkıştırma amacıyla AK Parti Grubu’nca verilen, Burdur’un deprem gerçeğinden hareketle Kentsel Dönüşüm ile ilgili önergeyi Başkan Ercengiz ironik bir şekilde tiye alarak boşa çıkardı. Başkan Ercengiz, “arkadaşlar, siz hiç Ankara’dan Burdur’a giriş yapmadınız herhalde; Bozkurt Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesine Burdur Belediyesi 9 bin m2’nin üzerinde arazi hibe etti” diyerek dalga geçti.

Önceki gün Yukarı Pazar’da Belediye Meclis Salonunda Ekim ayı olağan Meclis toplantısı yapıldı.

Meclis, AK Parti Grubu’nun hiç çalışmadan, araştırma yapmadan, derinliğine inceleme yapmadan, ne getirir ne götürü hesabı çıkarmadan hazırlayarak Meclis’e sunduğu bir önergeye sahne oldu.

CHP ve Başkan Ercengiz’in 2014 projelerinden olduğu ama sonra unutulduğu iddia edilerek kentsel dönüşümle ilgili bir önerge sunuldu.

Ancak Başkan Ercengiz, önergeyi ironik bir şekilde ele alarak reddettirdi.

AK Parti Grubu’yla dalga geçti.

Başkan Ercengiz, “arkadaşlar, siz hiç Ankara’dan Burdur’a giriş yapmadınız herhalde; Bozkurt Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesine Burdur Belediyesi 9 bin m2’nin üzerinde arazi hibe etti” diyerek alay etti.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.