
Cumhur İttifakı adayı Deniz Kurt’un, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut’un basın açıklamasıyla sorduğu sorulara sorularla ve hukuki süreç başlatma tehdidiyle cevap vermesi ve Başkan Akbulut’un özellikle ikinci sorusu karşısında kamuoyunda Deniz Kurt’un yeşil alan olduğu iddia edilen “Kurtlar Petrol’ü kurtarmak için mi aday oldu” düşüncesini yarattı.
Provokasyon broşürleri tartışması alevleniyor.

CHP İl Başkanı; İzzet Akbulut, yaptığı basın açıklamasında Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’a, Kurtlar Petrol’ün bulunduğu alanın yeşil alan olup olmadığını, yeşil alan ise aday olmanda bu durumun etkisi olup olmadığını, yeşil alansa kazandığı takdirde Millet Bahçesi olarak değerlendirmeyi düşünüp düşünmediği sorularını yöneltmişti.
Kurt da dün yaptığı karşı basın açıklamasıyla Başkan Akbulut’un sorularını cevaplamak yerine sol kulağını sağ eliyle gösterircesine cevaplamayı tercih etmiş ve hukuki süreç başlattığını ilan etmişti.
Başkan Akbulut’tan jet cevap çıktı.

Başkan Akbulut, sorularında ısrarcı oldu.

Sorduğu soruların hepsine cevap vereceğini, ancak “sorulara sorularla karşılık verip topu taca atmanızın takdirini kamuoyuna bırakıyorum” diyerek, “sizden öncelikle benim sorduğum 3 soruya cevap vermenizi bekliyorum!” dedi.
Bu durumun kamuoyunun kafasını karıştırdığı, halkın kafasında sarı zehirli akrep gibi, “Kurt, akaryakıt istasyonunu kurtarmak için mi aday oldu” düşüncesinin küt kuyruğunu sallayarak dolaşmaya başladığı belirtiliyor.

İşte Başkan Akbulut’un son paylaşımı!
1- Sahibi olduğunuz Tugay kavşağındaki Kurt Petrol’ün bulunduğu yer yeşil alan mı?
2-Keza yeşil alanda ise Belediye Başkan adayı olmanızın bu durumla bir alakası var mı?
3-Eğer bu alan yeşil alan ise Başkan olmanız durumunda bu alanda Millet Bahçesi yapma durumunuz olabilir mi?
Sayın Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı sorduğunuz soruların hepsine cevap vereceğim söz veriyorum ama sizden öncelikle benim sorduğum 3 soruya cevap vermenizi bekliyorum!
Sorulara sorularla karşılık verip topu taca atmanızın takdirini kamuoyuna bırakıyorum.”
Ali orkun Ercengiz’in projeleri
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12858" title="false" lightbox="dark"]
- Kongreden yılan çıktı
- BURDUR’da Hıdırellez coşkusu
- Şeker İş Genel Başkanı Gök: Lobiler bize aba altından sopa gösterdi
- Yazarımız Güzel Sesiyle Uluslararası Altın Safran Festivalinde
- MAKÜFEST’in finalinde Uğur Önür rüzgarı esdi
- MAKÜ’de TÜBİTAK başarısı: 186 öğrenci projesine ödül!
- CHP “solcu”luğu emekle sınavda
KİTABIM: “ATA ETİ, İTE OTU!”
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]