Organize suç örgütü liderinden medet ummanın dayanılmaz zavallılığı

İki aydır muhalefet önderleri başta milyonlar Youtube’tan organize suç örgütü (mafya) lideri Sedat Peker’in bilindik şeyleri tekrar etmesini yeni bir şeyler söylüyor zannederek dinleyip duruyor. Adı üstünde organize suç örgütü lideri, mafya başı, cani, gaspçı vs. olumsuz ne kadar unvan varsa adının başına getirilebilecek bir şahıs… Bundan medet ummak muhalefet için zavallılıktan başka bir şey değildir. Videoları 2 dakika izlemek mümkün değil. Tahammül edilemez tutumlar ve eda insanın sinirlerini bozuyor. Suratını gerdirmiş kartalmış artist kadınlar gibi… Türkçesi çok kötü… Hele o mafya lideri pozlarında sesini kalınlaştırmaya çalışması yok mu? Tam bir şapşallık!

Konuyla ilgili Aydınlık’taki bir yazıyı KıvılcımHaber okuyucu ve izleyicilerinin bilgi ve ilgilerine sunuyoruz. Konunun bam teline basmış USMER Başkanı Utku Reyhan…

Mafya görünümlü Youtuber, Meral Akşener paylaşımlarını neden sildi?

Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki mafya görünümlü Youtuberın son videosunda Sayın Doğu Perinçek ile ilgili bir şeyler söylediğini duyunca ilgili 3-5 dakikalık bölümü dinleyeyim dedim. Tahmin ettiğim gibi MİT içindeki CIA’cıbaşı Mehmet Eymür’ün ürettiği gevezelikler dışında bir şey yoktu. 3 dakika biter bitmez kapattım. Zira ne o gerdirilmiş surat ne komplo teorisi meraklısı şapşalların “çok önemli, derin anlamlı” olduğuna inandığı sağa sola serpiştirilmiş anlamsız objeler ne berbat Türkçe ne de “delikanlı işi” görünsün diye zorla kalınlaştırılmaya çabalanan karikatür mafya ses tonu 3 dakikadan daha fazla dayanılacak gibi değildi. İzleyebilene helal olsun. Ben açtım TRT Belgesel izledim. Oradaki videolar daha iyi.

AYDINLIK’IN FARKI

Aydınlık ve Ulusal Kanal hariç bütün medya, mafya görünümlü Youtuberın kuyruğuna takılmış durumda. Aydınlık ise onu kafasından yakaladı. Son bir haftada bütün bağlarını, kimlerin aleti olduğunu deşifre etti. Bakın, mafya görünümlü Youtuber sürekli konuşup yazıyor ama Aydınlık’ın yayınlarına cevap veremedi. İki aydır bütün “muhalif” basının mafya görünümlü Youtuberın bülteni gibi çıktığını görüyoruz. Koca ülkede gazeteciliği bir tek Aydınlık yapabildi.

Youtuber dişe dokunur bir şey anlatmasa da öyleymiş gibi davranılıyor. Meral Akşener ya da Ahmet Davutoğlu’na uzanan iddiaları bir biçimde yok sayılırken büyük kısmı yalanlanan, bir kısmı şehir efsanelerinden oluşan ve bir kısmı da zaten kanıtlanması mümkün olmayan iddialarına ise mutlak hakikat muamelesi yapılıyor, kimse ondan kanıt da istemiyor. Psikolojik savaş böyle yapılır. Bir doğru, dokuz yalanla karıştırılır, piyasaya on doğruymuş gibi servis edilir.

AKŞENER’LE AKRABALIK NEREDEN

Ancak çok ilginç, bugün mafya görünümlü Youtuberın anlattıkları üzerinden sağa sola parmak sallayıp açıklama bekleyenler aynı kişinin Meral Akşener’le ilgili iki yıl önce söylediklerini görmezden gelmişler. Mafya görünümlü Youtuber 2019’da aynı bugünkü edalarına bürünerek Akşener’le aralarındaki karanlık ilişkilere dair açıklamalarda bulunmuş. Akşener’i bunları ifşa etmekle tehdit etmiş. Bugün yeni video çıksın diye gün sayan sözde muhalif medya o zaman bunlara itibar etmemiş. Akşener Ak Partili olsa belki o zaman itibar ederlerdi.

Peki, biz mafya görünümlü Youtuberın Meral Akşener’le ilgili “ifşaat” yaptığını nasıl öğrendik? Youtuber iki yıl önce yazdıklarını sessiz sedasız silince. Haliyle bu silme eylemi sözde muhalif basın dışındaki bütün kuruluşlarda haber oldu. Öyle ya, neden sildi ki İki seçenek olabilir. Ya o zaman

yalan söylüyordu ve iki yıl sonra bunları silme gereği duydu ya da Erdoğan’a düşman olduğu ve Meral Hanım’ın yanına geçtiği için müttefikini korumak istedi. Her iki durumda da mafya görünümlü Youtuberın güvenilmez bir tip olduğu ayan beyan ortada.

Yine de ikinci şıkkın doğru olduğu anlaşılıyor. Çünkü Akşener ve mafya görünümlü Youtuber, 90’ların Çiller Özel Örgütü’nden karanlık akrabalar. Ayrıca ikisi de FETÖ’nün Aksiyon’una övgüyle kapak olmuşlar. Bugün de Biden cephesinde buluşmuşlar.

KİMLER HEYECANLANDI

BAE’deki mafya görünümlü Youtuber, suç örgütüne müdahale edilince intikam amacıyla bu videoları çektiğini ifade etmiş. Elbette bu görünürdeki sebep. Zaten istihbarat kuruluşları insanları hangi zaaflarından yakalayıp kullanacağını iyi bilirler.

Yine de bu ifadesine göre tek bir derdi olduğu anlaşılıyor: İnsanların kafasına silah dayayıp tahsilâtçılık yapabildiği, kaçırıp işkence edebildiği, çoluğuyla çocuğuyla tehdit edebildiği, milletin rızkına çöktüğü, insanların can kaygısıyla onu mecburen adam yerine koyduğu düzenin devam etmesi. Yani, hiçbir vasfı olmasa da şu millete bir kuruşluk faydası olmasa da eşkıyalıkla, tehditle, cinayetle elde ettiği servetine dokunulmaması. Ve hakikaten dokunulmasa susacaktı.

Onun vatanı çetesi kadar. Sözlerinin de o kadar muteber olması beklenir. Neticede çıkarı için her yalanı söyleyebilir. Akşener’e yaklaşımında görüldüğü gibi dün söylediğini bugün silebilir. Ama o kadar pohpohlandı ki boş sözlerinin Biden-Erdoğan görüşmesinin seyrini değiştireceğini zannetmeye başladı. Fazla gerçeküstü değil mi?

PKK elebaşlarından Mustafa Karasu mafya görünümlü Youtuberın sözlerinin çok önemli olduğunu ifade ediyor. Savcı katili DHKP-C’lilerin propagandasını yapan PKK kontenjanından milletvekili Ahmet Şık da sokakta aklını yitirmiş gibi bağırıp çağırıp malum videoları izleyen insanları sokağa çağırıyor. Uğur Dündar özel yayın yapıyor, Yılmaz Özdil geyik çeviriyor, Millî Gazete kampanya yürütüyor, BirGün alkışlıyor, Özgür Özel basının karşısına çıkıyor, kaçak FETÖ’cü takımı ve Can Dündar gibiler sosyal medyadan ha bire sufle veriyor. Gördünüz mü CIA-MOSSAD’ın aparatı kimleri heyecanlandırmış?

Bu arada, yurt dışında kumarhane işletip sonra cami onaran tipleri milliyetçidir, muhafazakârdır diye bağrına basanlara, onunla bazı işlerini görmeye çalışanlara, vatanı satmaya hazırken sizi hiç düşünmeden satacak karakterde insanlarla enseye tokat ilişki kuranlara da ibret olsun bu yaşananlar. 

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.