Saadet’in billboard reklamlarına saldırı

Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar yazılı bir basın açıklaması yaparak, Saadet Partisi’nin bayrak ve reklam çalışmalarına ülke genelinde saldırılar yapıldığını, bu saldırının son örneğinin ilimizde yaşandığını, partisinin billboardlardaki reklam afişlerinin yırtıldığını ve lekelendiğini belirtti. Acar, “bu tahammülsüzlük niye?” diye sordu.

BU TAHAMMÜLSÜZLÜK NİYE?

Yazılı bir basın açıklamasıyla “Saadet Partisi’nin bayrak ve reklam çalışmalarına ülke genelinde saldırı yapılıyor. Bunun son örneği Burdur’da yaşandı” diyen Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar, “Saadet Partisi Burdur İl Başkanlığı’nın şehir merkezindeki bilboardlara astığı reklamlardan bazıları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi” dedi. Acar, “ülke insanının geldiği durum maalesef ki bu… Bu tahammülsüzlük neden diye sormadan edemiyoruz. İşte biz bu bozuk zihniyeti değiştirmeye geliyoruz” dedi.

Acar şu görüşleri savundu:

“Bu saldırı eğer ki siyasi bir hazımsızlıklıktan dolayı yapılmadı ise ülkede ciddi manada ahlak ve maneviyat problemi var demektir. Kişilerin aksi yöndeki siyasi düşüncelerinden dolayı oldu ise bunda da insanları birbiriyle kutuplaştıran, kendinden olmayanı hain sayan idarecilerin büyük payı vardır. ‘kurtuluş savaşına gidiyoruz’ şeklinde abuk sabuk açıklamaların en üst seviyeden yapıldığı ülkemizde, vatandaş da bundan olumsuz yönde etkileniyor.”

Acar, sözlerine, devletten bir kuruş para almadıklarını, bu çalışmaların, davasını ibadet aşkıyla yürütmeye çalışan gönüllülerinin çocuklarının nafakasından kestikleri meblağlarla yürütüldüğünü, söz konusu kişi ya da kişilerin bulunup cezalandırılması için gerekli mercilere başvuru yaptıklarını belirterek son verdi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.