
AFAD’dan , Burdur’un da içinde bulunduğu 9 ile uyarı
Bir kaç haftadır mevsim normallerinin üzerinde aşırı sıcaklarla boğuşan vatandaşlara AFAD’dan ve Meteoroloji’den uyarıyla karışık müjdeli haber geldi. Bugün öğle saatlerinde başlayacak sağanak yağışların hafta boyunca süreceği belirtiliyor. Sıcaklıklar da ortalama 3-4 derece düşecek.
AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD’dan) Ankara, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Uşak, Aydın, Muğla ve Antalya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
AFAD’dan yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, pazar günü öğle saatlerinden itibaren, Ankara il genelinde, Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya’nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun.” denildi.
Meteoroloji’nin Burdur yer haritasında da yağışların hafta boyunca süreceği ve sıcaklıkların 3-4 derece düşeceği gözlemleniyor.

- Genel Sağlık İş’ten top atışı gibi söylemler
- Genel eylemin ayakla sesleri: “Taleplerimiz yerine getirilene kadar devam edeceğiz”
- BURDUR’u Tıp Fakültesi kuruluş sevinci ve heyecanı sardı
- TÜRK-İŞ süresiz oturma eylemine gidiyor
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”