Ülkü Ocaklarından tiyatro

Burdur Ülkü Ocaklarının ve Tefenni Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına Karşı ‘Cehalet’ adlı tiyatro gösterisi yapıldı.

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığının Tefenni Belediyesi ile ortak düzenlediği, Ülkü Ocakları Genel Merkezinin tiyatro ekibi tarafından uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla hazırlamış olan “Cehalet” adlı tiyatro programı, yoğun bir katılımla Tefenni Konferans Salonunda sahnelendi.

Programa, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, MHP Burdur il Başkanı Hikmet Ökte, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Karagöz, MHP Tefenni ilçe Başkanı Osman, MHP Karamanlı İlçe Başkanı Filiz Türkoğlu, MHP Çavdır ilçe Başkanı Tayfun Barun, MHP Gölhisar İlçe Başkanı İbrahim Saraç, Altınyayla üniversite teşkilatı, MHP Tefenni İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özalp Gediz ve partililer katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Ayhan Mete, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay KILAVUZ beyefendinin talimatları doğrultusunda Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin başlattığı ‘Damarlarındaki asıl kanı uyuşturucu ile kirletme’ kampanyasına Burdur Ülkü Ocakları olarak gençlerle birlikte Milli bir şuurla destek olacağız. Ülkemizde uyuşturucu denen bir illet var ve bu illet maalesef artık liselerde orta öğretim seviyesine kadar düşmüş durumda. Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile ilgili Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanlığı olarak çalışmalar yürütmekteyiz. Gençleri sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak geleceğimizi, yarınlarımızı ipotek altına almaya çalışan güçlerin eline bırakmayacağız. Fikren, ruhen ve bedenen sağlıklı bir nesle ihtiyacımız var. Gençlerimiz bizim yarınlarımızdır ve bizim kaybedecek yarımız yok. Bu sebeple madde bağımlılığı ile alakalı çalışmalarımız il genelinde devam edecektir” dedi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.