
Lise öğrenimini Burdur Lisesi’nde yapmış olan Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı okul arkadaşları yalnız bırakmıyor.
1995-1997 yılları arasında Burdur Karamanlı Kaymakamlığı da yapmış olan Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın Burdur ile ilişkisi bununla bitmiyor. Vali Yazıcı lise öğrenimini de Burdur Lisesi’nde yaptı. Bu nedenle zaman zaman lise arkadaşları Vali Yazıcı’ya ziyaretler de bulunuyor.
Vali Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Burdur Lisesi’nden okul arkadaşları Şevkiye Özak ve Can Büyüktaşlı’nın ziyaretini duyurdu.
Paylaşımında Vali Yazıcı, “Burdur Lisesi’nden okul arkadaşlarım Şevkiye Özak ve Can Büyüktaşlı misafirimdi. Eski günleri ve ömürlük hatıraları konuşmaktan büyük mutluluk duydum. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
- BOYUN EĞMEYEN ŞİİRLER Türkiye Gençlik Birliğidir!
- Antalyalı CKD’li Kadınlar NATO’ya meydan okudu
- NATO’YA ŞAİRİN VİCDANI YETER
- Eğitim İş’ten Yusuf Tekin’e tebeşirli protesto
- linkler
- Batı’nın entelektüel tekeli yıkıldı! Akademide Çin devrimi…
- Kılıçdaroğlu Seçilmiş Genel Başkan
- Mutlak butlan ve CHP’nin özgürleşmesi
