Vatan Partisi’nden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım paketleri

Henüz yeni kurulmuş, açılış töreni bile 10 Mart’ta yapılacak olan Vatan Partisi’nin yeni ve genç örgütlerinden Şırnak İl Başkanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımı yapmaya başladı. İl Başkanı İsmail Kabul, Toptepe köyünden başlattığı ve onlarca vatandaşa ulaştırdığı giyim ve çocuklara oyuncak yardımını il geneline yayma peşinde olduğunu ifade etti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı’nın öncülük ederek başlattığı ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara giyim ve çocuklara oyuncak yardım kampanyasını, Vatan Partisi Şırnak İl Başkanlığı Toptepe köyünde onlarca vatandaşa yardım paketleri ulaştırarak sürdürdü.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Şırnak İl Başkanı İsmail Kabul, “Şırnak Toptepe köyünde onlarca aile ve çocuğa giyim yardımında bulunduk. Şırnak genelinde yaklaşık 3 bin aile ve çocuğa giyim yardımında bulunmayı hedefliyoruz. Yardımlarımızı yaparken kesinlikle ailelerin ideolojisine, partisine, fikrine bakılmaksızın ihtiyacı olan herkese ulaşmaya ve vermeye çalışıyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.