
Cesareti ve farklı uygulamalarıyla dikkati çeken Burdur’un yeni İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Yeşilova ilçesinde okul ziyaretlerinde bulundu. Öğretmenlerle bir araya gelen Çay, başarıyı arttırmak adına geliştirilen projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bu kapsamda her çocuk için bir oyuncak bin hayal demek sloganıyla Yeşilova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Oyuncak Kumbarası projesinin de açılışı yaptı.
Yıllardır Burdur Milli Eğitim camiasının unuttuğu ve şimdi kamuoyuna sıradışı gelen uygulamalarıyla dikkatleri üzerinde toplayan İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın, cesareti ve bağımsız davranma özelliği ile de beğeni topladığı belirtiliyor.
“Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” şeklinde Facebook paylaşımları yaparak süslenen kadınların zina yaptığını ima edecek kadar skandallara konu olan, boşalttığı okulun inşaatında toz toprak arasında unuttuğu Atatürk posterini ve Türk bayrağını basın eşliğinde makamında teslim eden milletvekili karşısında donakalan ve dili tutulan, birinciliklerle anılan parlak “Eğitim Kenti/ Burdur” imajını zedeleyen ve ilimizin 26’ncılığa kadar çakılmasını sağlayan, ancak tayini çıktığında Burdur Valisi tarafından “başarı plaketi” verilerek skandalları ve başarısızlıkları ödüllendirilen eski Müdür Mahmut Bayram’dan sonra uygulamalarıyla Burdur Milli Eğitim camiasının yüreğine su serpen yeni Müdür Çay, Yeşilova’da okulları ziyaret etti; öğretmenlerle biraraya gelerek eğitimin yükseltilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Bu kapsamda Yeşilova Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü Oyuncak Kumbarası projesinin de açılışı yaptı.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]

- TGB’den 29 Ekim’de Anıtkabir’e al bayraklı yürüyüş
- CHP Antalya Kadın Kolları ile CKD arasında yakınlaşma ve ortak çalışma kararı
- Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan Yeni Parti Konya İl Başkanı istifa etti
- Yeni Parti’de kazan fokurduyor
- Uygarlığın kökleri Anadolu’da
- Metin Külünk’ten ‘yüzleşme ve muhasebe’ çağrısı
- CHP ilçelerde örgütlenmeyi bütün hızıyla sürdürüyor
- Kılıçdaroğlu’ndan “adalette çifte standart”a ve gündem değiştirme taktiğine tepki
- CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Gülsever CKD’ye üye oldu

