
BURDUR’da bir aylık temel eğitimi tamamlayan motosikletli polis timi Yunuslar bugün törenle göreve başladı.


İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Şıldak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılınç, emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri ve Yunus polisleri katıldı. Vali Hasan Şıldak törende yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının asayiş ve güvenliğin sağlanması konusunda çok önemli çalışmalar yaptığını, teknik donanımını ve mobilitesini artırdığını kaydetti. Vali Şıldak, “Yunus timleri şehirlerimizde, il ve ilçelerimizde asayişin temini, olayların önlenmesi bakımından en etkili kullanılan unsurlardandır” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Arif Çankal da yaptığı konuşmada, “halkımızın huzur ve güvenliği için, olaylara hızlı müdahale edebilmek için motorlu Yunus timlerinin ne kadar etken olduğu hepimizin malumu. İlimizde bir aylık eğitimlerini tamamlayan 16 personelimiz 8 motosikletle görevlerine başlıyor” dedi.

Çankal, 8 personelin 4 motosikletle kent merkezi, 4 personelin 2 motosikletle Bucak, 4 personelin de 2 motosikletle Yeşilova ilçesinde görev yapacağını belirtti.
Yunus polisleri, Uzayçatı Pazaryerinin alt kısmındaki geniş alanda bir aydır temel eğitim alıyorlardı.
Konuşmaların ardından motosikletli Yunuslara belgeleri verildi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- YÜKÜMLÜ HÜKÜMLER-Savaşan Şair Hükümleri
- 1921 Londra dersleri: Barış yapsaydık İzmir’i kurtaramayacaktık
- Emekli yazıları33
- Antalya’da Cumhuriyet coşkusu
- Antalya Kepez’de hortum 4 can aldı; 2 gözaltı, 2 firari
- DOĞU TABLETLERİ-176. Tablet, Asi
- ASAL Araştırma’nın Ekim Anketini nasıl okumalı?
- Demokrasi, sandıktan daha fazlası
- Demokrasi, sandıktan daha fazlası2
- Cumhuriyet’in fikri mimarı

