
Doğum yapan AK Parti’nin ilk yavrusu Davutoğlu’nun partisi Gelecek Partisi’nin Burdur İl Başkanı Akkoçlardan Veli Akkoç oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Akkoç, “bugün itibariyle (…) Gelecek Partisi’nin Burdur Kurucu İl Başkanı olarak atandım” dedi.
“Stratejik derinlik”in mimarı, döneminde Şam’daki Emevi Camisinde namaz kılmayı tasarlayan ve Rus uçağını düşüren Başbakan olarak tarihe geçen Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin Burdur İl Başkanlığına Veli Akkoç atandı.
Akkoç sosyal medya hesabından yaptığı konuyla ilgili paylaşımında, “Hakkın yolunda, bilimin ışığında, siyasi, ekonomik, sosyal ve toplumsal alanda milletimizin her katmanında karşılık bulacak yeni bir siyasi hareketin Burdur’daki öncüsü olmanın vermiş olduğu mesuliyetinin mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Sosyal medyada Kılıçdaroğlu’na saldırıyı kim yönetiyor?
- Vatan Partisi, fesat yuvası Fener Rum Patrikhanesi’ni hedef aldı
- DOĞU TABLETLERİ
- Günümüz dünyasında Marksist bir kriz teorisi
- Atlantik sisteminin gerilemesinin getirdiği çelişkiler
- “Millici ve kamucu duruşun ta kendisiyiz”
- Emekliler imza kampanyası başlattı
- MAKÜ, Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi’nde yerini aldı
