
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kahve makinesi hediye etti.
Kovid19 salgını sürecince fedakârca çalışan sağlık çalışanlarını destekleyen Başkan Ercengiz, geçtiğimiz normalleşme sürecinde de sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Ercengiz, Burdur Devlet Hastanesi’ndeki tüm servisleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarından pandemi süreci hakkında bilgi aldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “uyarılar ve alınan tedbirlerden dolayı salgın süresince sağlık çalışanlarımızı ziyaret edememiştik. Pandemi süresi boyunca salgınla mücadele eden ve tüm kesimin takdirini kazanan sağlık çalışanlarımızı, normalleşme süresinde ziyaret ederek yalnız bırakmak istemedik. ‘Önce İnsan’ diyerek bu zorlu süreçte görevlerini fazlasıyla yerine getiren, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bu görevi üstlenen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
- Emekli seyyanen zam hakkının peşini bırakmıyor
- ANTGİAD’dan Ankara’da Demokrasi ve Ortak Akıl Çağrısı
- Emekliye Formül Çok Bütçe Yok
- Öztrak: “Bankacılık kriziyle geldiler, fon kriziyle gidecekler”
- “Eşit yurttaşlık” kavramı
- CHP, bölünme sonrası toparlanma ataklarını sürdürüyor
- MAKÜ Tıp Fakültesine ilk beden bağışı
- Emekli yazıları34

