AK Parti’den Sedef Kabaş hamlesi

Ülke çapında suç duyurusu sağanağı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti teşkilatının, Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti teşkilatının, bir televizyon programında Cumhurbaşkanına hakaret eden Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

ÜLKE ÇAPINDA TEŞKİLATLARDAN SUÇ DUYURUSU

Ülke çapında AK Parti teşkilatlarından, TELE 1 ekranlarındaki bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaretamiz, “çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur” sözlerini sarfeden sedef Kabaş hakkında Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusu sağanağı geliyor.

Kandemir, Twitter hesabındaki açıklamasında, “Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımıza dönük kabul edilemez, ahlaksız ifadeler sebebiyle AK Parti teşkilatları olarak tüm ülke genelinde Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da, Twitter hesabından, bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret”ten soruşturma başlatılan Sedef Kabaş’la ilgili paylaşımda bulundu.

Yavuz paylaşımında, “Söz ve davranışlarının anlamını ve ağırlığını tartamıyorlar. Konuştukça konuşuyor, konuştukça batıyorlar. Karşımıza çıkan hep aynı zihniyet. Sadece suretler değişiyor. Tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan ama bilmiyorlar ki arkasında bu millet var” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir de Kabaş’a yönelik paylaşımında, “Şehirli, kültürlü, demokrat vesaire vesaire görünen bazılarının bilinçaltı, kullandıkları ifadelerle böyle ortaya çıkıyor. Sadece #haddinibilSedefKabaş diyeceğim. Allah bu milleti, sizin gibilerin eline düşürmesin.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.