AKP’de Gölhisar meselesine neşter atıldı

Burdur AKP’deki fay hatlarından birisinin enerji boşaltması sonucu Gölhisar örgütünde yaşanan toplu istifayı müteakiben AKP Genel Merkezinin Koordinatör Vekil olarak görevlendirdiği Afyon Milletvekili Ahmet Koca’nın raporunu tamamlayarak Genel Merkeze verdiği, bunun üzerine 2 milletvekili ile il yönetimi tarafından ilçe başkanı adayı olarak gösterdiği 3 kişi Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi.

Burdur Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP’de) bulunan fay hatlarından birisi enerji boşaltmış; bunun sonucu Gölhisar örgütünde toplu istifa yaşanmıştı. Müteakiben AKP Genel Merkezinin Koordinatör Vekil olarak görevlendirdiği Afyon Milletvekili Ahmet Koca ilimize gelerek çeşitli görüşme ve temaslardan sonra bir rapor hazırlamıştı. Burdur AKP çevrelerinden edinilen bilgilere göre, Koordinatör Vekilin raporunu tamamlayarak Genel Merkeze verdiği, bunun üzerine 2 milletvekili ile il yönetimi tarafından ilçe başkanı adayı olarak gösterdiği 3 kişi Ankara’ya çağrıldı.

KıvılcımHaber’e konuşan adının belirtilmesini istemeyen AKP’li bir kaynağa göre, Gölhisar İlçe Başkanlığına Reşat Petek’in eski ilçe başkanı Abdullah Aksoy’u, Bayram Özçelik’in Osman Okay’ı ve il örgütü de Ayhan Kanural’ı gösterdiğini belirtti.

Kamuoyunun dikkatleri şimdi genel merkezin tercihinin ne olacağına yöneldi. Eski yönetimle mi devam edeceği yoksa yeni bir yönetim mi oluşturacağı sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Yeni bir yönetim oluşturulma yoluna gidilirse il yönetimi, Özçelik ve Petek’ten hangisinin üstün çıkacağı farklı bir merak konusu oldu.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.