
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İBB’yi kaybetmeleri üzerine “orada hiçbir şey olmamışsa bile mutlaka bir şeyler oldu” diye iptal gerekçeleri uydurmalarına benzer şekilde, Salda Gölü’ndeki katliama tepkiler çığ gibi yükselince Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan şaka gibi bir açıklama geldi. Bakan Kurum, paylaşılan resimlerin projelerindeki konsepti yansımadığını, Salda Gölü’nü koruyacak 7/24 çalışacak kamera sistemi kuracaklarını ifade etti.
ŞAKA GİBİ!
Bakan Kurum’a göre, Milletvekili Göker, onların Salda Gölü’nü koruma eksenli projeleriyle bağdaşmayan görüntüler yayınlamış. Doğa koruma hassasiyetlerini en üst düzeyde tutmak için şimdi de 7/24 çalışan kamera sistemi kuracaklarmış.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “paylaşılan olumsuz görüntüler, Salda Gölü’nü koruma eksenli projemizi kesinlikle yansıtmamaktadır” dedi.
Kurum, “doğa koruma hassasiyetimizi en üst düzeyde tutmak adına, Salda Gölü Proje Alanı’na 7 gün 24 saat sistemine göre çalışan kamera sistemi kuracağız” dedi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Neoliberal ekonomi uygulamaları sektörlere darbe vurmaya devam ediyor
- Anayasanın sivili olmaz
- Neoliberal ekonomi uygulamaları tarımı ve çiftçilere darbe vuruyor
- Antalya Eğitim Araştırma’nın yasa tanımazlığı
- Afrika’ya Türk çıkarması
- Kültür ve Turizm Bakanlığı, Atatürk düşmanlarına teslim olamaz!
- Belediyeden gazi ve şehit yakınlarına jest
- Mobil araç yıkamada müthiş ve tehlikeli kirlenme
