
Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında Valiliğimiz tarafından ilave tedbirler uygulamaya devam ediyor.
Bu kapsamda, Banka ve PTT şubeleri önünde belirli zamanlarda vatandaşlarımızın oluşturduğu, özellikle içinde bulunduğumuz süreç içerisinde halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden yoğunluğun önüne geçilmesi adına uygulamaya konulan tedbirle vatandaşlarımızın sosyal mesafe kuralına uymaları sağlanıyor.
Emniyet birimleri tarafından Banka ve PTT Şubelerinin önlerine yerleştirilen bariyerlerle, vatandaşların sosyal mesafeyi koruyarak beklemeleri sağlanıyor.
İlgili Banka ve PTT şubesi güvenlik görevlilerinin nezaretinde bekleyen vatandaşlarımız ayrıca işlemlerini yapmak üzere tek tek içeriye alınıyorlar.
Burdur Valiliği vatandaşlardan sosyal mesafeye uymalarını istedi.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- İsmet Özçelik: “Fon soruşturması bürokratlarla sınırlı kalmayacak!”
- Türk ezgileri Avrasya’da yankılanacak
- DOĞU TABLETLERİ- 25. Tablet, Türk
- YÜKÜMLÜ HÜKÜMLER-Savaşan Şair Hükümleri
- 1921 Londra dersleri: Barış yapsaydık İzmir’i kurtaramayacaktık
- Emekli yazıları33
- Antalya’da Cumhuriyet coşkusu
- Antalya Kepez’de hortum 4 can aldı; 2 gözaltı, 2 firari
- DOĞU TABLETLERİ-176. Tablet, Asi

