Burdur Belediyesi’nden hamle üzerine hamle

Burdur Belediyesi’nin, mezarlıklar düzenlemesi ve modernizasyonu, Sultanderesi mevkisinde temeli atılan 5 bin m2 alana kapsayacak ve bölgenin en modern kampüsü olacak olan Hizmet Kampusu, mevcut Fen İşleri Müdürlüğü alanına AVM projesi, Gökpınar mevkisinde nitelikli içme suyu için başlatılan Burdur İli İçme Suyu İsale Hattı Yenileme İşi projesi, İstasyon marka caddesi gibi birçok hizmet hamlelerinin bir yenisini daha hayata geçirmeye hazırlandığı öğrenildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi sakinlerine süper market ve kapalı düğün salonu müjdesi verdi.

Atatürk Mahallesi’ne market ve düğün salonu için mimari proje hazırlandığı öğrenildi. 2 bin 400 m2 kapalı alana sahip düğün salonu süper marketiyle birlikte Atatürk Mahallesi sakinlerinin hizmetine pek yakında girecek. Proje, statik ve makine projelerinin çizimini müteakiben ihaleye verileceği belirtildi.

Başkan Ercengiz, “ilimizin ilk toplu konut alanı olması ve birçok emelimizin yaşadığı bölge olması bakımından Atatürk Mahallesi, en büyük eksiği olarak göze çarpan market ve düğün salonu”na çok yakında kavuşacağı müjdesi verdi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.