CHP merkez İlçe adayı Erkil, gazetemizi ziyaret etti

Olağanüstü kurultay tartışmalarının hengâmesi içinde nihayet kurultay tarihinin belli olduğu ve hop oturup hop kalkan muhalefetin de oturuştuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hummalı bir şekilde kongre sürecine yumuldu. İlimizde de il ve merkez ilçe başkanlığı için kolları sıvayan adaylar yoğun tempolu bir çalışma içine girdi. Adaylar tanıtım için birer birer gazete merkezlerini ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda Merkez İlçe Başkanı adaylarından emekli öğretmen Necati Erkil, gazetemiz merkezini ziyaret etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile muhalefet arasındaki olağanüstü kurultay tartışmalarının hengâmesi içinde nihayet kurultay tarihinin belli olduğu ve hop oturup hop kalkan muhalefetin de oturuştuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) hummalı bir şekilde kongre sürecine gömüldü. İlimizde de il ve merkez ilçe başkanlığı için kolları sıvayan adaylar yoğun tempolu bir çalışma içine girdi. Adaylar tanıtım için birer birer gazete merkezlerini ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda Merkez İlçe Başkanı adaylarından emekli öğretmen Necati Erkil, gazetemiz merkezini ziyaret etti.

Erkil Hoca, öncelikle kendisini tanıttığı tanıtım metninde ülkenin zor şartlardan geçtiğini, bundan dolayı CHP’nin daha fazla ihtiyaç haline geldiğini, partinin “mutfağı” olan, “örgütsel hazırlanma”nın, “idari yapılanma”nın merkezi olan merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu vurguladı.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.