
Erdoğan’dan CHP’li belediyelere tepki: ”Bir kısmı terör örgütleri ile iltisaklı 45 bin kişiyi işe aldılar”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı’nda belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda konuştu. Erdoğan, “Bir kısım CHP’li belediye terör örgütleri ile iltisaklı 45 bin kişiyi işe aldı” dedi.
İŞTEN ÇIKARILANLARIN YERİNE TERÖR ÖRGÜTÜ İLTİSAKLI 45 BİN KİŞİ ALDILAR
Cumhuriyet’in haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çalışanları işten çıkaran CHP’li belediyelere tepki gösterdi. Ankara Kızılcahamam’da Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, işten çıkarılanların yerine terör bağlantılı 45 bin kişinin yerleştirildiğini vurguladı. Millet İttifakı belediyelerinin makyajlarının aktığını söyleyen Erdoğan, belediyelere barınak çağrısı da yaptı.
ERDOĞAN’DAN “BARINAK” ÇAĞRISI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediyelere barınak çağrısı da yaptı. Sahipsiz hayvanların yerinin barınaklar olduğunu ifade etti. Erdoğan, “Buradan birinci derece büyükşehirler olmak üzere tüm belediye başkanlarına sesleniyorum; sahipsiz hayvanlar için sıcak ve güvenli barınaklar kurarak pek çok gönül kazanabiliriz. Barınaklar sorununu aşmamız lazım. Sahipsiz hayvanların yerinin barınaklar olduğunu unutmamalıyız” diye konuştu.
- CHP’li 81 il başkanından deklarasyon

- Büyük pişmanlık mı?

- Emekli yazıları24
- Burdur Yeni Parti’den CHP üyelerine “istifa et” baskısı

- Gümüştaş’ın, Sağlık Bakanı’ndan yerel basına kadar üzerlerine attığı bombalar

- 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Yaşanacak

- “Pazarda vatandaşın karşısına çıkan gerçek: Pahalılık ve geçim sıkıntısı”

- DOĞU TABLETLERİ- 81. Tablet, KARACAOĞLAN


