
Her zaman olduğu gibi bizde önce can gidecek, devlet ardından tedbir alacaktır. Gelenek bozulmuyor maalesef!
Geçtiğimiz günlerde elim bir tren kazası sonucu bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği tren yolu güzergâhında incelemelerde bulunuldu.
İncelemelerde Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder ve Emniyet Müdürü Ümit Bitirik yer aldı.
Burdur Şirinevler Mahallesinde tren yolunda rayları geçerken trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti. Devlet harekete geçti. Bugün yetkililer kaza mahallinde incelemelerde bulundu.
İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “2019 yılında Devlet Demir Yolları Genel Müdürü’nün Burdur ziyaretinde vermiş olduğu müjdeye Burdur olarak sevinmiştik. Verilen müjdede kent içi demiryolu ağının kaldırılarak yükleme ve boşaltma noktasının 1. OSB’ne alınacağı ifade edilmişti. Aradan geçen 3 yıl içerisinde bu konuyla ilgili herhangi bir adım atılmamıştı. Buna rağmen geçen zaman içerisinde yaya güvenliği açısından son derece sıkıntılı olan demiryolunun her noktadan geçişine uygun olduğu, hem alan güvenliğinin alınması hem de yaya geçişinin güvenle hale getirilmesi için bugün Sayın Valimizin Başkanlığında yaptığımız toplantıda Devlet Demir Yolları tarafından bariyerlerle demiryolunun tamamen kapatılması ve belirlenen 2 noktadan da 2 Mahallemizi birleştirecek alt ve üst geçit yapılmasına karar verilmiştir” dedi.
- AK Parti Hükümeti Çayırhan işçilerini kandıramadı
- İŞKUR gençlik Programı
- DENEME- Suriye meselesi- Suriye’de gerçekte ne oldu?
- “Dijital dünya çocukları ‘ev genci’ yapıyor”
- ‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolü imzalandı
- Turistik tarihi Likya Yolu ranta kurban edilme tehlikesi devam ediyor
- Gazze, Gazzelilerindir
- Şeytanı kıskandıracak oyun: Motosiklet Kazası İhbarının Enteresan Sonu