HDP’nin gençlik kongresinde PKK ve Öcalan sloganları atıldı

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Diyarbakır’da düzenlenen 3’üncü Gençlik Kongresi’nde terör elebaşı Abdullah Öcalan ve PKK lehine sloganlar atılırken, ölen teröristler için ise saygı duruşunda bulunuldu.

HDP’nin gençlik kongresinde PKK ve Öcalan sloganları atıldı

HDP’nin terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısından başka bir şey olmadığını kanıtlayan yeni görüntüler Diyarbakır’dan geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın katılımıyla düzenlenen 3’üncü Gençlik Kongresi’nde terörist Abdullah Öcalan ve PKK lehine sloganlar atıldı.

Törende ölen teröristler için saygı duruşunda bulunuldu ve terör örgütü PKK’nın sözde marşı söylendi.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın mesajı ise salonda bulunanlara sesli olarak dinletildi. Salonda terör örgütü PKK lehine sloganlar atılırken “Gençlik Apo’nun fedaisidir” tezahüratları yapıldı.

Ayrıca salondaki dev ekranda partililere bir video kaydı izletildi.

Bu kayıtta yakın zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) başarılı operasyonları ile etkisiz hale getirdiği teröristler yer aldı.

Videonun sonunda da bölücü terör örgütünün lideri Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı yer aldı. Bebek katilinin fotoğrafı ekrana yansıyınca salonda büyük coşku yaşandı.

HDP’Lİ VEKİLDEN ‘ÖCALAN’A ÖZÜRLÜK’ TALEBİ

Partisinin kongresinde konuşan HDP’li vekil Kemal Bülbül, bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük talebinde bulunarak “Sayın Öcalan artık özgür olmalı.” şeklinde konuştu.

KCK’NIN BİLDİRİSİ OKUNDU

Terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması KCK’nın da bildirisinin okunduğu kongrede “Suçlular yargılanana kadar Roboski için mücadele sürdürülmelidir” denildi.

***

AKŞAM gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da sosyal medya hesabından HDP gençlik Kongresi’nde PKK şovuna sert tepki göstererek, “Bu parti neden hala kapatılmaz?” başlığını attı.

“HDP Diyarbakır Gençlik Meclisi’nde, bebek katili A. Öcalan’ı konuşturdular. “Gençlik Apo’nun fedaisidir” sloganları attılar. Teröre, teröriste selam durdular.

Kanunlarımıza göre bunların attığı her adım suç! Türkiye bir hukuk devleti değil mi?”

Bir başka vatandaş da görseller paylaşarak “neyi bekliyorlar?” sorgulamasında bulundu.

“Öyle düşünüyorum. Ama canan Kaftancıoğlu cezası Yargıtay tarafından onandı hala serbest? AİHM bile tutuklu birini serbest bırakılsın diye açıklama yapıyor. Bir belediye başkanı bile TV den terörü destekliyor bir STK Ermenistan övüyor. Neyi bekliyorlar?”

Bu haberler de ilginizi çekebilir.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.