
Vali Hasan Şıldak’ın “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İşte Vali Şıldak’ın mesajı!
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’dan başlattığı İstiklal mücadelemizin 100. yıl dönümünde, başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’mızın kahramanlarını, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
100 yıl önce Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerinde ilelebet bu topraklarda yanmaya devam edecektir.
Gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla manevi değerlerine bağlı, geçmişine sahip çıkan, geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler olarak, medeniyet yürüyüşümüzü daha da ileriye taşıyacaklardır.
Türk gençliğine olan güveninin bir ifadesi olarak bu şanlı tarihi Türk Gençliğine armağan eden Atatürk gibi biz de gençlerimize güveniyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılına emin adımlarla ilerlerken, gençlerimiz Ülkemizi 2053, 2071 hedeflerine taşıyacaklardır.
Bu duygularla şanlı tarihimizin en önemli mihenk taşlarının başında gelen, “Kurucu Meclisin, Kurutuluş Savaşımızın ve Cumhuriyetimizin” temellerinin atıldığı bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı bütün gençlerimizin, milletimizin “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını” yürekten kutluyorum.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- Neoliberal ekonomi uygulamaları tarımı ve çiftçilere darbe vuruyor
- Antalya Eğitim Araştırma’nın yasa tanımazlığı
- Afrika’ya Türk çıkarması
- Kültür ve Turizm Bakanlığı, Atatürk düşmanlarına teslim olamaz!
- Belediyeden gazi ve şehit yakınlarına jest
- Mobil araç yıkamada müthiş ve tehlikeli kirlenme
- Biçare emeklinin yüreğine su serpen çağrı
- Burdur Gölü alarm veriyor!
