3 yıldır kayıp olan şahıs ölü bulundu

Cinayet Şüphelisi olarak gözaltına alınan 13 kişi arasında Çeltikçi belediye Başkanı Recep Aydın da

Çeltikçi’de 3 yıl önce kaybolan ve güvenlik kuvvetlerine kayıp ilanı verilen şahıs sonunda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak 16 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 2 yıl önce CHP’den seçilerek AKP’ye geçen Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın’ın da bulunduğu öğrenildi.

Güvenlik güçlerinden edinilen bilgiye göre, 3 yıldır kayıp olan Fatih Öztürk’ün bir cinayete kurban gittiği, cinayet zanlısının gömülü olduğu yeri söylemesi üzerine Jandarma ekiplerinin maktulün cesedini belirtilen yerden çıkardığı, olayla ilgili olarak 16 şüphelinin gözaltına alınarak Bucak Adliyesine götürüldü.

Gözaltına alınan şahıslar arasında 2 yıl önce CHP’den seçilen, daha sonra partisiyle husumete düşen, dönemin İl Başkanının yanlış politikaları ve uygulamaları sonucu AKP’ye geçen Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın’ın da bulunduğu öğrenildi. Akşam saatlerinde cinayete karıştığını itiraf eden ve jandarmaya maktulün cesedinin yerini bildiren şahıs hariç, gözaltına alınan Recep Aydın’la birlikte tutuksuz yargılanmak üzeri 12 kişinin serbest bırakıldığı bildirildi.

Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.