EKONOMİK İŞBİRLİĞİ İÇİN YENİ ADIMLAR

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut ÇETİN ve TOBB Odalar Müdürü Volkan TUFAN BUTSO’yu ziyaret etti.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK’in makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette, ülke ve bölge ekonomisi, ihracatın artırılması, iç pazardaki hacim büyütülmesi, tarım, hayvancılık, sanayi, eğitim konularında istişarelerde bulunuldu. Ziyarette BUTSO Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim SOLAK, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali DALDAL, Hakan YORAN, Orhan ÇİÇEK de yer aldı.

Ziyaretten dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut ÇETİN ve TOBB Odalar Müdürü Volkan TUFAN’a ayrı ayrı teşekkür eden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Antalya, Isparta ve Burdur bölgesinin ekonomik hacminin artırılması, yeni ulusal ve uluslararası pazarların bulunması çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  Sanayicilerin karşılaştığı sorunların çözümü noktasında da TOBB’la gerekli bilgilendirme ve iletişimde bulunulduğunu kaydeden Başkan Yusuf KEYİK, küresel ekonomi ve ülkelerin birbiriyle olan diyaloglarının ihracat ve ithalat rakamlarını etkilediğini belirtti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut ÇETİN ve TOBB Odalar Müdürü Volkan TUFAN da istişare ve misafirperverlik için BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK’e teşekkür etti.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.