İddia ettikleri Atatürk düşmanlığını Atatürkçülerden sormak…

Kraldan çok kralcı olma durumu

Yeşilova eski Belediye Başkanı Nuri Özbek tarafından dikilen ve şiddetli yağmur ve dolu sebebiyle yıkılan atlı Atatürk heykelinin kaybolduğu ileri sürülerek Yeşilova CHP’li Belediye Başkanı’ndan hesap sorulmaya kalkışıldı.

Düne kadar TC ibarelerini resmi dairelerden kaldırtan, Atatürkçülerin Ata’sına çelenk sunma hakkını bir yönetmelik çıkararak tasfiye eden, Atatürk ve şehitlere saygı duruşu için “sap gibi durmak” olarak değerlendiren, Atatürk düşmanlarıyla halvet olan, Atatürk’ün, Cumhuriyet’in bir numaralı düşmanları cemaatler, tarikatlar ve etnik milliyetçilerle iş çeviren çevreler, bugün birdenbire tepeden tırnağa Atatürkçü kesilerek ve Yeşilova’da fırtına ve dolu afetinde yıkılan Atatürk heykelinin kaybolduğu yaygarası kopararak CHP’li belediyelerden hesap sormaya, cevap beklemeye başladı.

Bir internet gazetesinde yapılan habere göre, eski Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek zamanında dikilen şahlanan at üstündeki Atatürk heykelinin kaybolduğu yaygarası koparıldı; CHP’li belediye başkanlarından cevap bekledikleri belirtildi.

KıvılcımHaber, Yeşilova’nın yeni Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’e telefonla ulaştı. Başkan Şenel’den, şiddetli yağmur ve dolu sebebiyle yıkıldığını, polisin tutanakla durumu saptadığını, Eskişehir Belediye Başkanı desteğinde yakında daha iyisi, daha sağlamının dikileceği öğrenildi.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.