
18 Mayıs Müzeler Günü Gölhisar İlçesi Kibyra Antik Kentinde düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Kibyra Antik Kentinde bulunan Medusa mozaikli Odeon’da düzenlenen programda Vali Ali Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı Burdur Kültür Varlıkları Resim Sergisinin açılışı da yapıldı.
Vali Arslantaş açılış sonrası sergiyi gezerek öğrencilerden eserleri hakkında bilgi aldı.
Programın son bölümünde Yöremiz Sipsi Sanatçısı Mehmet Bedel ve ekibi tarafından sipsi dinletisi sonrası Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan müzik dinletisi gerçekleşti.
Programa Vali Ali Arslantaş, Gölhisar Kaymakamı Kadir Ulusoy, Altınyayla Kaymakamı Kübra Teymur, Karamanlı Kaymakamı Emirhan Arıkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, Gölhisar Belediye Başkan V. İbrahim Özerten, MAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Acar, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
- Büyükada toplantısının detayları ortaya çıkmaya başladı
- Çöpler, artık Katı Atık Tesisine taşınmaya başladı
- Aşk, Oğuzhan Koç’u yendi…
- Emekli polislerden Antalya’da terör partilerini kapatılmamasına sert tepki
- Başkan Ercengiz, canlı TV yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu
- Başkan Ercengiz, felaket sahasında
- Engelliler Hünerlerini Sergiledi
- İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Hizmete Girdi