Kovid19 tehdidinin gölgesinde Atatürk Anıtına MEM, MHP, AK Parti ve CHP tarafından çelenk sunuldu

Bir yandan resmi makamlar diğer yandan siyasi odaklar yeni tip Koronavirüs (Kovid19) tehdidine aldırış etmeden toplumsal mesafe ve maske kuralına uyarak Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumunda bulundu, karanfiller bırakıldı.

2 milyon insanı enfekte eden, yarım milyon insanın ölümüne sebep olan Kovid19 salgınının yeryüzünü kasıp kavurduğu şartlarda kutladığımız 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı renkli görüntüler ortaya çıkarıyor.

Eskidi gibi kitleler halinde kutlayamıyoruz ama toplumsal mesafe maske kurallarına uyarak ve Kovid19’a meydan okuyarak coşkumuzu ve heyecanımızı ortaya koyuyoruz.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği resmi törene MEM Emre Çay, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve İl genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve MHP İl Başkanı Hikmet Ökte katıldı. Müdür Çay, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulundu.

Burdur Milli Eğitim müdürü Emre Çay Atatürk Anıtı’na çelenk sundu

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İzzet Akbulut ile partinin diğer organ temsilcileri ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Valiliği’nin İçişleri Bakanlığı genelgesi gerekçe göstererek izin vermemesine rağmen Cumhuriyet Meydanı’na gelerek anıta saygı duruşunda bulundu ve karanfiller bıraktı.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz
başta olmak üzere CHP’liler Atatürk Anıtı’na karanfiller bıraktı

Öte yandan Burdur Belediyesi mahalleler arasında 23 Nisan marşları çalan araçlar dolaştırmaya başladı.

Ayrıca özellikle sokağa çıkma yasağı nedeniyle bir aydır eve kapanan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların muhabbetle ve tezahüratlarla karşıladığı araç korteji düzenlendi.

[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page" 
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
Bu Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.