
Burdur Belediyesi 6. Olağanüstü Toplantısını Halı Sarayı Belediye Meclis Salonu’nda yaptı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Başkanlığında gerçekleştirilen 6. Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda tek bir gündem maddesi görüşüldü.
Tek maddeli toplantıda, Burdur ili, Özgür Mahallesi, Pafta 8, ada 120, parsel 3’te bulunan 15 bin 431 m2’lik taşınmaz için açılan kamulaştırmasız el atma davasında verilmiş olan mahkeme kararına karşı Burdur Belediyesi tarafından istinaf yoluna gidileceğinden dolayı, Burdur Belediyesi tarafından Tehir-i İcra yapılabilmesi için, Banka Teminatına Mektubunun alınması ve tüm bu iş ve işlemlerin yapılmasıyla ilgili Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e yetki verilmesi hususu görüşüldü.
Birim Müdürleri ve Burdur Belediyesi’nin avukatları tarafından aktarılan bilgilerin ardından oylama yapıldı. Yapılan oylamanın ardından, oy çokluğu ile Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e 2 trilyon liralık banka teminat mektubu temini için yetki verildi.
[3d-flip-book mode="thumbnail-lightbox" urlparam="fb3d-page"
id="12654" title="false" lightbox="dark"]
- “Enflasyon hesabı tutmuyor, alım gücü düşüyor”
- Ali Haydar Fırat: “Yeni Parti, ganimet üzerine kurulmuş, uluslararası güçlerin sufle verdiği bir parti”
- Emekli yazıları21
- MUTFAKTA YANGIN, EKRANDA ŞÖLEN:
- “’Ata Ocağı’nı terketmeyenlere söz söylemeye hiç kimsenin hakkı yoktur”
- “Toprağını kaybeden geleceğini kaybeder”
- Kılıçdaroğlu’na Meclis’te yoğun ilgi!
- Bu kadarına da pes yani!
- Yeni Parti Kayseri olayı her şeyin özeti
- “İşbirlikçi yapı ayrılıkçı harekete kan pompalamaktadır”

