
Burdur merkezde polisin durdurduğu yolcu otobüsünde seyahat eden EI adlı şahsın üzerinde ve sırt çantasında yapılan aramada uyuşturucu ve aparatları ele geçirildi.
Ülke çapında olduğu gibi ilimizde de zehir tacirleri işbaşında.
2021 yılında ülke çapında uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu.
2021 yılı içerisinde toplam, 7 TON Eroin, 21 BİN LİTRE Asetik Anhidrit ELE GEÇİRİLDİ.
Burdur’da da zehir tüccarları boş durmuyor.
Ancak güvenlik kuvvetlerimiz de narkotik ve kaçakçılık suçlularıyla ve suçlarıyla mücadeleyi aksatmıyor.
Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, ilimiz merkezinde durdurulan yolcu otobüsünde seyahat eden EI isimli şahsın üzerinde ve sırt çantasında yapılan aramada, 900 gr metamfetamin maddesi, 4 adet metadon hap, uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ele geçirildi.
“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçu” kapsamında adli mercilere sevk edilen EI isimli şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
- “Kılavuzumuz Andımız” diye haykırdılar

- Okullarda Şiddet: Bu Bir Zafiyettir, Artık Söz Değil İrade Zamanı

- “Millî Güvenlik Kurulu’nu Göreve Davet Ediyoruz”

- Eğitim camiası öfkeli; eğitimde 2 gün grev, BURDUR’da ortak eylem

- Eğitim camiası öfkeli: ANTALYA MEM önü “Yusuf Tekin istifa!” nidalarıyla yankılandı

- “Sözünü taşa geçiren” Firdevsi’nin torunlarının muhteşem zaferi
- Burdur’da tritikalenin geleceği masaya yatırıldı

- Kazakistan’da Türk Üniversiteleri Fuarına MAKÜ damgası


