
Burdur merkezde polisin durdurduğu yolcu otobüsünde seyahat eden EI adlı şahsın üzerinde ve sırt çantasında yapılan aramada uyuşturucu ve aparatları ele geçirildi.
Ülke çapında olduğu gibi ilimizde de zehir tacirleri işbaşında.
2021 yılında ülke çapında uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu.
2021 yılı içerisinde toplam, 7 TON Eroin, 21 BİN LİTRE Asetik Anhidrit ELE GEÇİRİLDİ.
Burdur’da da zehir tüccarları boş durmuyor.
Ancak güvenlik kuvvetlerimiz de narkotik ve kaçakçılık suçlularıyla ve suçlarıyla mücadeleyi aksatmıyor.
Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, ilimiz merkezinde durdurulan yolcu otobüsünde seyahat eden EI isimli şahsın üzerinde ve sırt çantasında yapılan aramada, 900 gr metamfetamin maddesi, 4 adet metadon hap, uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat ele geçirildi.
“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Suçu” kapsamında adli mercilere sevk edilen EI isimli şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
- Kifayetsiz muhteris yöneticinin ülkesine ve halkına verdiği zarar
- Jandarma yangına yönelik devriye atıyor
- Erdoğan’dan çiftçiye yeni kredi paketi müjdesi
- Cuma’da ders gibi hutbe: “Kamu hakkı dokunulmazdır”
- Yazarımız, Sagalassos’ta tarihi dokudaki tahribatı altı maddede gösterdi
- Hükümet krizin yükünü emekçinin sırtına yükleme kararından vazgeçmiyor
- GÜNAH HARİTAMIZ
- Antalya Valiliği Mermerli Plajı Restorasyon İhalesinde skandallar bitmek bilmiyor