
Burdur Teke Yöresi 7’inci Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışına katılmak için Burdur’a gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ilk olarak Burdur Valiliğini ziyaret etti.
Valilik girişinde düzenlenen karşılamanın ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Pakdil, Valilik Şeref Defterini imzaladı ve sonra Burdur Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Vali Arslantaş, Bakan Yardımcısı Pakdil’e, Burdur’daki tarım ve hayvancılıkla ilgili genel bilgi verdi.
Valilik ziyaretinin ardından İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek personelle bir araya gelen Bakan Yardımcısı Pakdil daha sonra Burdur Teke Yöresi 7’inci Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışına katıldı.
- Emekli yazıları20
- DOĞU TABLETLERİ-104. TABLET, DERVİŞ
- Vatan Partisi’nden CHP Ankara İl Başkanlığına ziyaret
- Başkan’ın hakikat çağrısı
- “Türkiye Cumhuriyeti yasa devleti mi, yoksa haramiler cenneti mi?”
- Antalya Vatan Partisi’ne Ahıskalı Türklerinden ziyaret
- Çelişkiler yumağına dönen Türkiye’de son dönem olaylarını nasıl okumak gerekiyor?
- İmamoğlu-Özel kliği daha partiyi kurmadan tökezledi! 3 önemli şahsiyet katılmıyor; Burdur’da da aynı olacağı belirtiliyor

